Efendi erkeklerin neden hiç kız arkadaşı yok?

475454

Hectopat
Makaleler
2
Okulumda genellikle yabancı kızlar Ruslar ve Ukraynalılar sigara, bira falan içiyor. Ve onlar Rus erkekleriyle yine konuşuyor sigara alkol içen. Veya okulda ki sigara içen Türkler falan bıçak getiren bilmem ne yapan... Neden yani benim tek bir kız arkadaşım var. O da Rus ancak kötü şeyler yapmıyor. Ancak neden böyle?

Hocam cümleyi 5 kez okudum sanırım anladım okulumuzda derken ortaokulmu lisemi üniversite mi? Büyük ihtimalle ergenliktir kanka gel içek iyi olur hadi vs. diye gider o alışkanlık zaten uzayıp.

Okulumda genellikle yabancı kızlar Ruslar ve Ukraynalılar sigara, bira falan içiyor.
Söylesenize orası tam olarak hangi okul
Çoğu ergen popüler kültürün kölesi, sigara içmeyi, havalı takılmayı ya da ortamcı olmayı havalı sanıyorlar.

İyi kızlar kötü adamların balkonundan gökyüzünü izlemekten, iyi adamlar yalnızlıktan ölür. Böyle geldi böyle gidecek, efendi erkek kazanacak ama az kazanacak. Bulduğunuzun kıymetini bilin.

Efendi erkek yoktur sessiz erkek vardır onlardan biri de benim. Kızlar sessiz erkeklerden hoşlanmazlar haklı olarak sıkıcı bulurlar. Sessizliğinde bir nedeni vardır. Benimkini hâlâ çözemedim.

Sessiz erkeklerin hiç şansı yok. Mesela sessiz kız her türlü sevgili olur biriyle ama kendisi gibi sessiz biriyle olmaz çünkü sıkılır yine haklı olarak. Sınıfta benden sessiz kızın sevgilisi vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…