Efes Extra vs Tuborg Special

cihat99

Zeptopat
Daha fazla  
Bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi daha iyi?

İkisi de kötü, ama illa yüksek alkol bira içilecek ise Tuborg kırmızı.

Tad görece bir olay, bir sürü insanın sevdiği Bomonti'yi ben sevemedim mesela. Yüksek alkol ithal duvel çok iyidir bence, ama pahalı tabii. İlk kez için ikisini de alıp denesin.

Yüksek alkollüler de ilk tercihim Amsterdam, sonrasında Tuborg Special, o da olmazsa Efes Extra. Efes Pilsen, Malt veya Tuborg Gold benim için fark etmezken, yüksek alkollü bira da Tuborg Special'ı Efes Extra'nın önüne koyuyorum. Belki de alışmışlık..

@cihat99 İlk kez bira içecek birine hafif içime sahip bir şey içirin de soğumasın biradan.
Zaten ilk içişinde beğeneceğini sanmıyorum birayı.

Efes Extra'yı çok denedim kafa yapmıyor. Kırmızı Tuborg garip bir şekilde yapıyor. Alkol oranları aynı olmasına rağmen.

Efes Extra'yı çok denedim kafa yapmıyor. Kırmızı Tuborg garip bir şekilde yapıyor. Alkol oranları aynı olmasına rağmen.
Kırmızı Tuborg gereksiz bir acılık var Efes extranin tadı aciliği yok okadar ve 3kirmizi içtim zaman 3tane extradaki kadar kafa yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…