Bunu nasıl ölçeceğimi bilmiyorum. Genel olarak kütüphanelerin sağladığı metotları, fonkisyonları kullanıyorum.Programlama seviyeniz/bilginiz nedir?
Maalesef hiç para kazanamadım ama programlama yeteneğimin gelişmesini isterim. Zaten çok çalışıyorum ama yanlış çalıştığıma inanıyorum.Birkaç yıldır bu işten para kazanıyorsanız ve artık birkaç yıl önce yazdığınız kodlar gözünüze güzel gözükmemeye başlamışsa mesela yardımcı olabilir,
Hocam Chat GPT hiç ama hiç yardımcı olmuyor. Sizlerin yardımı daha büyük yani. Çünkü çok eski şeyleri anlatıyor ve hiç de iyi değil öyle.Şu anda gpt benzeri yardımcı uygulamalar var, onlara sorun size anlatır zaten şurada şunu kullansan daha iyi olur, bu tür bir şey denersen daha efficient olur vb. diye, bizim zamanımızda yoktu![]()
Ben sürekli çalışıyorum da yanlış çalışıyor olabilirim.Bir kitap okuyarak öğrenemez sin. Bir kaç kitap daha okumalısın. Bir insan okuduklarının anca 10% nu aklında tutabilir.
Ve sürekli çalışmalısın. Pratik yoksa, beceri de gelişmez.
Teşekkür ettim hocam. Çok uzun bir serüven olacak. Hadi başlayayım.Ben buradan takip ediyorum. Oldukça faydalı. Tavsiye ederim:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.