Merhabalar, FreeDOS HP Victus 16 serisi bilgisayarıma Windows 11 kurmaya çalışıyorum. ".iso" dosyasını windowsun kendi sitesinden indirdim, Rufus ayarlarını bu forumun Youtube kanalı ile tıpa tıp aynı yaptım ama yine de "could not locate EFI\Boot\bootx64.efi" found hatası geliyor. İndirme işlemlerini yaptığım bilgisayardan bakınca ise dosya olması gerektiği yerde gözüküyor. Kaç saattir uğraşıyorum hala beceremedim o yüzden her türlü yardımınız çok makbule geçer, şimdiden sağolun.
Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak
Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak
Baştan sona anlatırsanız çok memnun olurum zaten yakın zamanda bilgisayar format atmayı planlıyordum Basit: Kurulum esnasında ethernet kablosu kullanın. Windows'un kurulacağı disk seçme ekranı gelince diskteki tüm bölümleri birim sil seçeneğini kullanarak silin ve diski tek parça RAW haline...
Baştan sona anlatırsanız çok memnun olurum zaten yakın zamanda bilgisayar format atmayı planlıyordum Basit: Kurulum esnasında ethernet kablosu kullanın. Windows'un kurulacağı disk seçme ekranı gelince diskteki tüm bölümleri birim sil seçeneğini kullanarak silin ve diski tek parça RAW haline...
Sadece 1 seçenek çıkıyor, birde bende yansı seçeneği kısmı çıkmıyor. Windows 7 kullandığımdan eski sürüm, belki de bundan kaynaklıdır. Rufus'a benzer alternatif bir uygulama gerek sanırsam.