EFI Config plist desteği olmayan Windows bilgisayara macOS kurulumu

duck2wrt

Centipat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
hd
İşlemci
intel celeron n3350
Dostlar elimde eski bir laptop var. Daha önce macOS kurmayı denedim USB ile boot etmeye calıstıgım da siyah ekranda takıldım. Her şeyi adım adım yaptıracak bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim. Bir de hangi macOS sürümünü edinmeliyim? Elimde Celeron işlemci ve HD Graphics kartı var. 4 GB RAM 128 GB SSD'ye sahibim hafif herhangi bir macOS sürümü olur. Günlük işler için kullanacağım.

Tonymacx86 formuna bak orada istediğini bulacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tonymacx86 formuna bak orada istediğini bulacaksın.

Hocam ne yapacağımı adım adım anlatacak neyi nereden indirceğimi link olarak atacak bir arkadaş yardımcı olursa cok sevinirim yabancı forumlarla uğraşmak istemem.

Celeron işlemciler macOS desteklemiyor
maalesef. Bu cihaza macOS kurmak zaman kaybı olacaktır.

Celeron işlemciler macOS desteklemiyor.
Maalesef. Bu cihaza macOS kurmak zaman kaybı olacaktır.

Hocam desteklemediğinin farkındayım fakecpuid ile vb hafif bir macOS sürümü kurup günlük işlerde kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam desteklemediğinin farkındayım fakecpuid ile vb hafif bir macOS sürümü kurup günlük işlerde kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Maalesef benim yapabileceğim bir şey yok. Zamanında benzer bir laptopa sahiptim. Ve bende macOS kuramamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…