K Kronik123 Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Bilgisayarı daha yeni elime ulaştı ve açar açmaz bu sorunla karşılaştım nasıl çözebilirim? Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri IMG_20250221_125144.jpg 92,4 KB · Görüntüleme: 102
Bilgisayarı daha yeni elime ulaştı ve açar açmaz bu sorunla karşılaştım nasıl çözebilirim? Yardım eder misiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.140 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Kronik123 dedi: Bilgisayarı daha yeni elime ulaştı ve açar açmaz bu sorunla karşılaştım nasıl çözebilirim? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kronik123 dedi: Bilgisayarı daha yeni elime ulaştı ve açar açmaz bu sorunla karşılaştım nasıl çözebilirim? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et