H hascanak1 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 20 29 Ağustos 2021 #1 Yeni bir laptop aldım ve aldığımdan beri bu hatayla karşılaşıyorum. fs0: cd efi cd boot bootx64 Bu komutları yazınca Windows açılıyor ancak her seferinde tekrar geliyor. Ben bilgisayarı açınca Windows'un açılmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
Yeni bir laptop aldım ve aldığımdan beri bu hatayla karşılaşıyorum. fs0: cd efi cd boot bootx64 Bu komutları yazınca Windows açılıyor ancak her seferinde tekrar geliyor. Ben bilgisayarı açınca Windows'un açılmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm doloreshaze 29 Ağustos 2021 Hocam komple tüm diskleri silip sıfırdan Windows kurun. EFİ bölümleri dahil tüm bölümleri silin kurarken.
Hocam komple tüm diskleri silip sıfırdan Windows kurun. EFİ bölümleri dahil tüm bölümleri silin kurarken.
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 29 Ağustos 2021 #2 Hocam komple tüm diskleri silip sıfırdan Windows kurun. EFİ bölümleri dahil tüm bölümleri silin kurarken. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam komple tüm diskleri silip sıfırdan Windows kurun. EFİ bölümleri dahil tüm bölümleri silin kurarken.