Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Şimdi ben Windows Update'den EFI Shell diye bir şey gördüm, güncelleyeyim dedim. Şimdi de şu ekranda kaldı: Sadece BIOS'a girebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Şimdi ben Windows Update'den EFI Shell diye bir şey gördüm, güncelleyeyim dedim. Şimdi de şu ekranda kaldı: Sadece BIOS'a girebiliyorum.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Ekim 2020 #2 UEFI/BIOS üzerinde önyükleme sıralamasında başa Windows Boot Manager'i almayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 Kerem00 dedi: UEFI/BIOS üzerinde önyükleme sıralamasında başa Windows Boot Manager'i almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun sizin çözümü deneyemeden düzeldi. Şöyle: FS0: bootx64 Bunları yazınca açıldı sistem. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: UEFI/BIOS üzerinde önyükleme sıralamasında başa Windows Boot Manager'i almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun sizin çözümü deneyemeden düzeldi. Şöyle: FS0: bootx64 Bunları yazınca açıldı sistem. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Ekim 2020 #4 Charlie Dickkerson dedi: Bunları yazınca açıldı sistem. Genişletmek için tıkla... Tekrar açmayı denediğinizde doğrudan açılıyorsa sorun yok. Artı 0 Eksi
Charlie Dickkerson dedi: Bunları yazınca açıldı sistem. Genişletmek için tıkla... Tekrar açmayı denediğinizde doğrudan açılıyorsa sorun yok.