Kemal Yiğit Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 116 Makaleler 1 12 Temmuz 2023 #1 UefiSeven kurulumu için EFI Shell'e girmem gerek ama boot menüsünde böyle bir seçenek yok. Nasıl EFI Shell'e girebilirim bilen var mı?
UefiSeven kurulumu için EFI Shell'e girmem gerek ama boot menüsünde böyle bir seçenek yok. Nasıl EFI Shell'e girebilirim bilen var mı?
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 12 Temmuz 2023 #2 Kemal Yiğit dedi: UefiSeven kurulumu için EFI Shell'e girmem gerek ama boot menüsünde böyle bir seçenek yok. Nasıl EFI Shell'e girebilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'a gir ve oradan bulmaya çalış.
Kemal Yiğit dedi: UefiSeven kurulumu için EFI Shell'e girmem gerek ama boot menüsünde böyle bir seçenek yok. Nasıl EFI Shell'e girebilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'a gir ve oradan bulmaya çalış.
Kemal Yiğit Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 116 Makaleler 1 12 Temmuz 2023 #3 Boot menüsünde sadece Windows boot Manager ve Realtek bir şey yazıyordu. Biraz araştırma yaptıktan sonra GitHub'da nasıl yapıldığını buldum konu kapatılabilir. Son düzenleme: 12 Temmuz 2023
Boot menüsünde sadece Windows boot Manager ve Realtek bir şey yazıyordu. Biraz araştırma yaptıktan sonra GitHub'da nasıl yapıldığını buldum konu kapatılabilir.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Temmuz 2023 #4 Kemal Yiğit dedi: Boot menüsünde sadece Windows boot Manager ve Realtek bir şey yazıyordu. Biraz araştırma yaptıktan sonra GitHub'da nasıl yapıldığını buldum konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Yardım aldığınız GitHub linkini buraya atın lütfen. Başka kişiler de faydalanabilsin.
Kemal Yiğit dedi: Boot menüsünde sadece Windows boot Manager ve Realtek bir şey yazıyordu. Biraz araştırma yaptıktan sonra GitHub'da nasıl yapıldığını buldum konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Yardım aldığınız GitHub linkini buraya atın lütfen. Başka kişiler de faydalanabilsin.
Kemal Yiğit Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 116 Makaleler 1 12 Temmuz 2023 #5 GitHub - KilianKegel/HowTo-create-a-UEFI-Shell-Boot-Drive Contribute to KilianKegel/HowTo-create-a-UEFI-Shell-Boot-Drive development by creating an account on GitHub. github.com
GitHub - KilianKegel/HowTo-create-a-UEFI-Shell-Boot-Drive Contribute to KilianKegel/HowTo-create-a-UEFI-Shell-Boot-Drive development by creating an account on GitHub. github.com