Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 18 Şubat 2021 #12 Böyle işlemler olmase gerek. Sağ tık yapınca wipe komutu verebilirsiniz fakat diskteki herşeyi siler.
Böyle işlemler olmase gerek. Sağ tık yapınca wipe komutu verebilirsiniz fakat diskteki herşeyi siler.
TankerNejla Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 280 Çözümler 7 18 Şubat 2021 #13 Silmek istediğim bölüme sağ tıkladığımda sadece "Convert dynamic disk to basic" seçeneğini görüyorum.
Silmek istediğim bölüme sağ tıkladığımda sadece "Convert dynamic disk to basic" seçeneğini görüyorum.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 18 Şubat 2021 #14 Aklıma son olarak kurulum usbsi hazırlayıp o diski silmekten başka çözüm yolu gelmiyor.
TankerNejla Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 280 Çözümler 7 18 Şubat 2021 #15 Hazırda zaten kurulum diskim var ve konuyu açmadan önce oradan da silmeyi denedim bu bölümü ancak sadece biçimlendirebildim.
Hazırda zaten kurulum diskim var ve konuyu açmadan önce oradan da silmeyi denedim bu bölümü ancak sadece biçimlendirebildim.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 18 Şubat 2021 #16 TankerNejla dedi: Hazırda zaten kurulum diskim var ve konuyu açmadan önce oradan da silmeyi denedim bu bölümü ancak sadece biçimlendirebildim. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirince işe yaramıyormu?
TankerNejla dedi: Hazırda zaten kurulum diskim var ve konuyu açmadan önce oradan da silmeyi denedim bu bölümü ancak sadece biçimlendirebildim. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirince işe yaramıyormu?
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 18 Şubat 2021 #18 Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor. @Assecreed Etiketliyeyim ve çıkayım konudan iyi sosyaller.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #19 TankerNejla dedi: Silmek istediğim bölüme sağ tıkladığımda sadece "Convert dynamic disk to basic" seçeneğini görüyorum. Genişletmek için tıkla... O seçeneğe tıklayıp işlem bittikten sonra silmeyi deneyin. Olmadı isr aklıma başka bir şey gelmiyor.
TankerNejla dedi: Silmek istediğim bölüme sağ tıkladığımda sadece "Convert dynamic disk to basic" seçeneğini görüyorum. Genişletmek için tıkla... O seçeneğe tıklayıp işlem bittikten sonra silmeyi deneyin. Olmadı isr aklıma başka bir şey gelmiyor.
TankerNejla Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 280 Çözümler 7 18 Şubat 2021 #20 Çözüm aslında çok kolaymış. Linux Mint'i kurduğum usb bellekle bilgisayarı bootladım, Linux üzerinden bahsettiğim kısmı sildim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Çözüm aslında çok kolaymış. Linux Mint'i kurduğum usb bellekle bilgisayarı bootladım, Linux üzerinden bahsettiğim kısmı sildim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.