B Berk4100 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Merhaba. eFootball 2022 indirdim bilgisayarıma fakat oyna butonuna basınca siyah ekran gelip gidiyor. Oyun açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Merhaba. eFootball 2022 indirdim bilgisayarıma fakat oyna butonuna basınca siyah ekran gelip gidiyor. Oyun açılmıyor.
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 24 Temmuz 2022 #2 Dosyaları doğrulattınızmı ? Artı 0 Eksi
KS KS B Berk4100 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 HalimFB dedi: Dosyaları doğrulattınızmı ? Genişletmek için tıkla... Evet her seferinde böyle oluyo belki pcdem kaynaklıdır diye format bile atmıştım anlamıyorum driverler vs herşey güncel ama niye açılmıyo acaba bu oyun, internete bakınca bazılarında da bu sorun varmış kronik galiba çözümü yokmu acaba ya Artı 0 Eksi
HalimFB dedi: Dosyaları doğrulattınızmı ? Genişletmek için tıkla... Evet her seferinde böyle oluyo belki pcdem kaynaklıdır diye format bile atmıştım anlamıyorum driverler vs herşey güncel ama niye açılmıyo acaba bu oyun, internete bakınca bazılarında da bu sorun varmış kronik galiba çözümü yokmu acaba ya