Efootbal 2024 Mobile veri nasıl aktarılır?

Tugis

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu silip yüklemem gerekmişti tekrar girdiğimde yine önceki Konami ID bağlı hesabımdan veri aktardım veriyi aktarıyor fakat hesaba girmiyor. Herhangi bir hata yok ama hesaba girmiyor.

E postanıza kod yollayıp onaylandıktan sonra sizi web sayfasından oyuna yönlendiriyor mu peki?

E postanıza kod yollayıp onaylandıktan sonra sizi web sayfasından oyuna yönlendiriyor mu peki?

Evet başarılı bir şekilde bağladıktan sonra oyuna geri giriyor ama istediğim hesaba girmiyor yanlış bir şey yok hesapta daha dün oynuyordum

İstediğim derken direk hesabıma yani

Evet başarılı bir şekilde bağladıktan sonra oyuna geri giriyor ama istediğim hesaba girmiyor yanlış bir şey yok hesapta daha dün oynuyordum.

İstediğim derken direk hesabıma yani.

Tamam en baştan tekrar veriyi aktar oyuna seni atınca yine veri aktarımı sekmesine gelip Konami ID ile aktar seçeneğine tıkla bağlanmış olur.

Tamam en baştan tekrar veriyi aktar oyuna seni atınca yine veri aktarımı sekmesine gelip Konami ID ile aktar seçeneğine tıkla bağlanmış olur.
Yani tekrar bağlayıp oyuna attığında hemen yeniden bağlıyıcam

Evet bağladıktan sonra oyuna atınca yine bağlamaya bas o esnada zaten veri aktarıldı yazacak ekranda.

Dostum Allah senden razı olsun büyük bir sorundan kurtardın beni küçük bir ayrıntıymış öyle olsa bile kurtardın beni ben fark edemedim iyi akşamlar ayırdığın zaman için teşekkürler.

Dostum Allah senden razı olsun büyük bir sorundan kurtardın beni küçük bir ayrıntıymış öyle olsa bile kurtardın beni ben fark edemedim iyi akşamlar ayırdığın zaman için teşekkürler.

Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…