Çözüldü eFootball 2022 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seid1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE 710M
Anakart
Intel HD Graphics 4000
İşlemci
Intel CORE i5-3230M 2.6GHz
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 kullanıyorum. Steam indirip, ardından eFootball 2022 kurdum. Oyun açılmıyor. Oynaya basıyorum, oyun siyah ekran şeklinde açılıp, 3 saniye içerisinde kapanıyor. Not(oyun dosyalarını doğruladım, antıvırus programlarını durdurdum, Windows 10 güncel durumda, yani ne varsa yaptım amma olmuyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kanka şimdiye kadar PES 2020 PES 2021 falan oynadım. Ancak orta grafiklerde oynuyordum. Yani bana lazım olan oyunun neden açılmaması
Son oyun ile oyun motoru değişti. Aynı kart ile zamanında PES17'den üstüne çıkamamıştım, sen nasıl 20-21 oynadın anlayamadım ama öyle olsa bile muhtemelen açılmamasının sebebi değiştirilmiş oyun motoru ile daha yüksek sistem istemesi.
Sistemden kaynaklı değilse bile hatayı çözsen de akıcı oynayabileceğini sanmıyorum.
Kanka şimdiye kadar PES 2020 PES 2021 falan oynadım. Ancak orta grafiklerde oynuyordum. Yani bana lazım olan oyunun neden açılmaması
Son oyun ile oyun motoru değişti. Aynı kart ile zamanında PES17'den üstüne çıkamamıştım, sen nasıl 20-21 oynadın anlayamadım ama öyle olsa bile muhtemelen açılmamasının sebebi değiştirilmiş oyun motoru ile daha yüksek sistem istemesi.
Sistemden kaynaklı değilse bile hatayı çözsen de akıcı oynayabileceğini sanmıyorum.

Çözüm
Son oyun ile oyun motoru değişti. Aynı kart ile zamanında pes17'den üstüne çıkamamıştım, sen nasıl 20-21 oynadın anlayamadım ama öyle olsa bile muhtemelen açılmamasının sebebi değiştirilmiş oyun motoru ile daha yüksek sistem istemesi.

Kanka CS:GO nasıl peki şimdi indiriyorum zaten.

Kanka senin söylediğin doğru çıktı. CS:GO indirdim, problem yaşamadım oyuna girdim direk maç bile attım yani. Söylediğin fikir için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı