eFootball 2022 gamepad ve klavye ile birlikte oynama

Come on Muco

Hectopat
Arkadaşlar selam. Bir kişi klavye bir kişi kol ile oynamak istiyoruz ama yapamadık. Sadece kolu cihaz olarak alıyor. Dosyalardaki settingsten ve oyun içinden denedik olmadı.

Bunu oyun içersinden denedim ama yapamadım mı yoksa olmadı mı bilemiyorum. Tam olarak nasıl yapılıyor.

Settings yerinde kontrol cihazı 2 seçilecek ve aygıt kısmından kolu seçeceksiniz. Klavye sekmesini ellemeyin ya da klavyeyi kontrol cihazı 1 yapın.

Hocam kısa bir araştırma yaptım Pes 2022 için ve diğer Pes serilerinden farklı olduğunu gördüm. Biri klavye diğeri koldan oynamak mümkün değil maalesef. İki kol gerekiyor diyor çoğu kişi.

Hocam efsane ol var mı oyunda şuan konu bulamadım size sorayım dedim ? Ona göre indirebilirim.

Hocam kısa bir araştırma yaptım Pes 2022 için ve diğer Pes serilerinden farklı olduğunu gördüm. Biri klavye diğeri koldan oynamak mümkün değil maalesef. İki kol gerekiyor diyor çoğu kişi.
Çok teşekkür ederim

Bu arada oyun gerçekten çok kötü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…