eFootball 2022 GTX 1650 Ti ekran kartını görmüyor

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS GTX 1650 Ti ekran kartlı laptop kullanıyorum. eFootball 2022 ayarlarında ekran kartını görmüyor. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• pes 2022.png
    33,8 KB · Görüntüleme: 552
Windows arama çubuğuna grafik ayarları yazıp tıklar mısınız oradan da göz ata tıklayın ve eFootball 2022'nin settingslerine gelin ona tıklayın sonrada yüksek performansı seçin.
Neden kızgın attınız hocam?

Eskiden beri PES oyunları 2 ekran kartlı sistemlerde sıkıntı yaşıyordu. 2022'de bile halen olması inanılmaz gerçekten. Nvidia Denetim Masası'ndan "3D ayarların yönetilmesi > Program ayarları > Ekle" kısmından hem PES'in "settings.exe"sini hem de normal oyunu açtığınız exe'yi ekleyip "bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" kısmından "yüksek performanslı nvidia işlemcisi" seçeneğini seçin.

Sorun settings de değil oyunun kendisinde. Oyunun kendisi harici ile çalışınca settings kısmında da harici olarak gözüküyor. Yani bu ayarı oyun için yapmali.

Hocam bende işe yaramıştı hatta başka bir forumda demişlerdi ve olmuştu ayrıca benim bildiğim grafik ayarlarından o dosyayı seçip yüksek performans yani ekran kartını seçiyoruz diye biliyorum.

Hocam bende işe yaramıştı hatta başka bir forumda demişlerdi ve olmuştu ayrıca benim bildiğim grafik ayarlarından o dosyayı seçip yüksek performans yani ekran kartını seçiyoruz diye biliyorum.
Hocam bu ayarı oyun için yapmali. Mesala oyunun adı exe dosyası olarak , oyun.exe bir de yanında oyun settings.exe var. Senin yüksek performansa alman gereken oyun.exe olacaktır.

Hocam benim notebookta da vardı NVIDIA Denetim Masası'na girip oradan eFootball 2022 ekran ayarlarını bulun oradan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin aynısını eFootball 2022 settings için de yapın sorun kalmayacaktır (aslında ayarlarda Intel'i gösteriyor oyunda NVIDIA'yı kullanıyor ama içiniz rahat etmiyorsa yukardıda dediğimi yaptığınızda sorun kalmayacaktır. İyi forumlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…