brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Oyun öncesi ayarlarda kolu algılıyor ve tuşları kontrol edebiliyorum ama oyuna girdiğimde kol çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı?
Oyun öncesi ayarlarda kolu algılıyor ve tuşları kontrol edebiliyorum ama oyuna girdiğimde kol çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı?
veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 363 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #2 brkjkr dedi: Oyun öncesi ayarlarda kolu algılıyor ve tuşları kontrol edebiliyorum ama oyuna girdiğimde kol çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kolun resmini atar mısın? Bir de PS3 kolu falan mı, yoksa gamepad mi? Artı 0 Eksi
brkjkr dedi: Oyun öncesi ayarlarda kolu algılıyor ve tuşları kontrol edebiliyorum ama oyuna girdiğimde kol çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kolun resmini atar mısın? Bir de PS3 kolu falan mı, yoksa gamepad mi?
KS KS brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 veiron dedi: Kolun resmini atar mısın? Bir de PS3 kolu falan mı, yoksa gamepad mi? Genişletmek için tıkla... Ds4 hocam Ds4 Artı 0 Eksi
veiron dedi: Kolun resmini atar mısın? Bir de PS3 kolu falan mı, yoksa gamepad mi? Genişletmek için tıkla... Ds4 hocam Ds4
KS KS brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #4 On numara çözüm hocam yardımcı oldunuz sağolun. Artı 0 Eksi