GrkmReyiz Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 eFootball 2022 bugün çıktı ama Online maça girmiyor. Yükleme ekranında kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
eFootball 2022 bugün çıktı ama Online maça girmiyor. Yükleme ekranında kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
outlawist Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #2 Aynı sorun bende de var. GrkmReyiz dedi: eFootball 2022 bugün çıktı ama Online maça girmiyor. Yükleme ekranında kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
Aynı sorun bende de var. GrkmReyiz dedi: eFootball 2022 bugün çıktı ama Online maça girmiyor. Yükleme ekranında kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla...
A a_l_y_7 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 outlawist dedi: Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var telefonun İnternetiyle bağlandığım zaman maça giriyor wifi ile girmiyor sorunu çözebildiniz mi? Artı 1 Eksi
outlawist dedi: Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var telefonun İnternetiyle bağlandığım zaman maça giriyor wifi ile girmiyor sorunu çözebildiniz mi?
gaxeN Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #4 Herhalde wifiyle ilgili bir sıkıntı bende de aynı giremiyorum.Çözümü bulan yazabilir mi? Artı 0 Eksi
A a_l_y_7 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 gaxeN dedi: Herhalde wifiyle ilgili bir sıkıntı bende de aynı giremiyorum.Çözümü bulan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pes 2021 de kurulu bende onda settings den port ayarı yapınca sorunsuz giriyor ama 2022 de aynı ayarı yapsamda olmadı son 2 güne kadar sorunsuz çalışıyordu Artı 1 Eksi
gaxeN dedi: Herhalde wifiyle ilgili bir sıkıntı bende de aynı giremiyorum.Çözümü bulan yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pes 2021 de kurulu bende onda settings den port ayarı yapınca sorunsuz giriyor ama 2022 de aynı ayarı yapsamda olmadı son 2 güne kadar sorunsuz çalışıyordu
gaxeN Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #6 Sanırım çözdüm galiba bir tane uygulama buldum interneti tarattım oyun için port ayarlarını da yaptım. Uygulama:- https://www.rizonesoft.com/ Port ayarları: 9311 32767 Bir deneyin derim bende oldu şimdilik. Artı 0 Eksi
Sanırım çözdüm galiba bir tane uygulama buldum interneti tarattım oyun için port ayarlarını da yaptım. Uygulama:- https://www.rizonesoft.com/ Port ayarları: 9311 32767 Bir deneyin derim bende oldu şimdilik.