eFootball 2022'de "VRAM yetersiz" hatası

• Konuyu başlatan 249873
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.302

249873

Kilopat
1633207335147.png

Arkadaşlar bu sorunu ilk defa yaşıyorum. eFootball 2022'de oldu. VRAM yetersiz diyor.
Dying Light 2'yi bekliyorum onda da böyle sorunlar yaşama ihtimalim var artık ekran kartım yetersiz biliyorum ancak değiştirme ihtimalim yok oyunların çözünürlüğü 720p çeksem iyileşme olur mu? Veya ne gibi şeyler yapabilirim?

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Saçma bir hata, eğer oyun cidden veriyorsa. Çünkü yani Pes bile değil eFootball 2022 gibi saçma, basit bir oyun. 1050, Rdr2'yi Hitman 3'ü açabilen bir kartken bu saçma hatayı neden verir anlamak mümkün değil.

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Saçma bir hata, eğer oyun cidden veriyorsa. Çünkü yani Pes bile değil eFootball 2022 gibi saçma, basit bir oyun. 1050, Rdr2'yi Hitman 3'ü açabilen bir kartken bu saçma hatayı neden verir anlamak mümkün değil.
Hocam sorun ekran kartın da değil de bellek yetersizliğinde oyuna girince 2 GB Full kullanılıyor arada drop yiyorum. Yeni gelen çoğu oyunda da böyle bir sorun yaşayacağım gibi hissediyorum.

Hocam sorun ekran kartın da değil de bellek yetersizliğinde oyuna girince 2 GB Full kullanılıyor arada drop yiyorum. Yeni gelen çoğu oyunda da böyle bir sorun yaşayacağım gibi hissediyorum.
Anladım da 4 gb değil mi 1050? Ve halen idare eden bir kart. Böyle iğrenç bir oyunda bu hata saçmalık. Size demiyorum yani, eğer cidden bu sorun öznel değilse, her 1050 kullananın başına gelecek bir şey ise saçmalık çünkü oyun GT 430 seviyesinde bile değil.

Anladım da 4 GB değil mi 1050? Ve halen idare eden bir kart. Böyle iğrenç bir oyunda bu hata saçmalık. Size demiyorum yani, eğer cidden bu sorun öznel değilse, her 1050 kullananın başına gelecek bir şey ise saçmalık çünkü oyun GT 430 seviyesinde bile değil.

Hocam maalesef 2 GB...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı