T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Ekim 2022 #1 Selam, geçenlerde yüklemiştim ama olmamıştı. Şimdi yine yükleyeceğim. Hem gamepad hem klavye oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Selam, geçenlerde yüklemiştim ama olmamıştı. Şimdi yine yükleyeceğim. Hem gamepad hem klavye oynanır mı?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.161 Çözümler 17 Yer Bursa 9 Ekim 2022 #2 Gamepad desteği varsa oynanır. İkisi ile aynı anda oynayamazsın.
Lufian Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Turkish Delight dedi: Selam, geçenlerde yüklemiştim ama olmamıştı. Şimdi yine yükleyeceğim. Hem gamepad hem klavye oynanır mı? Genişletmek için tıkla... İstediğin zaman gamepad ile istediğin zaman klavye ile oynayabilirsin. Gamepad istediğin zaman takarsın kabloyu iş hallolur..
Turkish Delight dedi: Selam, geçenlerde yüklemiştim ama olmamıştı. Şimdi yine yükleyeceğim. Hem gamepad hem klavye oynanır mı? Genişletmek için tıkla... İstediğin zaman gamepad ile istediğin zaman klavye ile oynayabilirsin. Gamepad istediğin zaman takarsın kabloyu iş hallolur..
goatcan Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 669 9 Ekim 2022 #4 Lufian dedi: İstediğin zaman gamepad ile istediğin zaman klavye ile oynayabilirsin. Gamepad istediğin zaman takarsın kabloyu iş hallolur.. Genişletmek için tıkla... Arkadas bence onu sormamis. Ayni anda 2 farkli kisi kullanabilir mi diye sormus sanirsam.
Lufian dedi: İstediğin zaman gamepad ile istediğin zaman klavye ile oynayabilirsin. Gamepad istediğin zaman takarsın kabloyu iş hallolur.. Genişletmek için tıkla... Arkadas bence onu sormamis. Ayni anda 2 farkli kisi kullanabilir mi diye sormus sanirsam.
Lufian Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #5 goatcan dedi: Arkadas bence onu sormamis. Ayni anda 2 farkli kisi kullanabilir mi diye sormus sanirsam. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse cevap hayır.
goatcan dedi: Arkadas bence onu sormamis. Ayni anda 2 farkli kisi kullanabilir mi diye sormus sanirsam. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse cevap hayır.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Ekim 2022 #6 Oyun güzel olmuş sırf lisanslar için FIFA oynuyordum. Bunu bı indireyim dedim tek lisans süper lig. Yapacak birşey yok arada girer oynarım ama FIFA 23 indirimi beklemek mantıklı şuan.
Oyun güzel olmuş sırf lisanslar için FIFA oynuyordum. Bunu bı indireyim dedim tek lisans süper lig. Yapacak birşey yok arada girer oynarım ama FIFA 23 indirimi beklemek mantıklı şuan.
V vahan Yoctopat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #7 Merhaba gamepad tüm tuşlar çalışıyor sadece hızlı koşma aktif değil. Yardım edebilir misiniz?
CRoxY33 Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #8 knk klavye ayarını nasıl yapabilirim ben inidirdim ama klavye ile kontrol oymuyor ne yapabilirim
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Temmuz 2023 #9 CRoxY33 dedi: knk klavye ayarını nasıl yapabilirim ben inidirdim ama klavye ile kontrol oymuyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Oyun klasöründe setting.exe olacak. Onu açıp ordan ayarlayabilirsin.
CRoxY33 dedi: knk klavye ayarını nasıl yapabilirim ben inidirdim ama klavye ile kontrol oymuyor ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Oyun klasöründe setting.exe olacak. Onu açıp ordan ayarlayabilirsin.