HappyCetin Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #1 DualShock 3 kolunu scpdriver ile bilgisayara bağladım ama peste görünmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Çözüm HappyCetin 2 Nisan 2023 o1k dedi: Denetim Masası'ndan kolun durumuna bakın herhangi bir sorun olup olmadığına. Genişletmek için tıkla... Scpdriver yerine direkt bağladım Steam'den ayarlarını yaptım ve düzeldi teşekkürler yine de.
o1k dedi: Denetim Masası'ndan kolun durumuna bakın herhangi bir sorun olup olmadığına. Genişletmek için tıkla... Scpdriver yerine direkt bağladım Steam'den ayarlarını yaptım ve düzeldi teşekkürler yine de.
o1k Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Denetim Masası'ndan kolun durumuna bakın herhangi bir sorun olup olmadığına. Artı 0 Eksi
KS KS HappyCetin Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 2 Nisan 2023 #3 o1k dedi: Denetim Masası'ndan kolun durumuna bakın herhangi bir sorun olup olmadığına. Genişletmek için tıkla... Scpdriver yerine direkt bağladım Steam'den ayarlarını yaptım ve düzeldi teşekkürler yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
o1k dedi: Denetim Masası'ndan kolun durumuna bakın herhangi bir sorun olup olmadığına. Genişletmek için tıkla... Scpdriver yerine direkt bağladım Steam'den ayarlarını yaptım ve düzeldi teşekkürler yine de.
squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 hocam nasıl çözdünüz anlatırmısınız ben hala çözemedimde Artı 0 Eksi
KS KS HappyCetin Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 24 Mayıs 2023 #5 squexs dedi: hocam nasıl çözdünüz anlatırmısınız ben hala çözemedimde Genişletmek için tıkla... Kolu bağlayınca sağ altta bişey çıkıyo ya oraya bas ordan Playstation 3 Desteği gibi bişey var onu tikle Artı 0 Eksi
squexs dedi: hocam nasıl çözdünüz anlatırmısınız ben hala çözemedimde Genişletmek için tıkla... Kolu bağlayınca sağ altta bişey çıkıyo ya oraya bas ordan Playstation 3 Desteği gibi bişey var onu tikle