S scWt Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 37 11 Mart 2023 #1 Selam arkadaşım telefondan (Xiaomi Redmi Note 11 Pro) ben de PC'den oynayacağım. Çapraz platform desteği var mı, yani oynayabilir miyiz beraber? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Selam arkadaşım telefondan (Xiaomi Redmi Note 11 Pro) ben de PC'den oynayacağım. Çapraz platform desteği var mı, yani oynayabilir miyiz beraber?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.372 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 11 Mart 2023 #2 Hayır maalesef oynayamazsınız. Fakat Playstation ile PC oynayabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS S scWt Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 37 12 Mart 2023 #3 hellomister dedi: Hayır maalesef oynayamazsınız. Fakat PlayStation ile PC oynayabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Bu oyun zaten bu yüzden bu kadar kötü çıkmadı mı? Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Hayır maalesef oynayamazsınız. Fakat PlayStation ile PC oynayabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Bu oyun zaten bu yüzden bu kadar kötü çıkmadı mı?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.372 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Mart 2023 #4 scWt dedi: Nasıl ya? Bu oyun zaten bu yüzden bu kadar kötü çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Getireceğiz dediler getirmediler. Bu oyunu oynamak artık saçma. Herkes FIFA geçti hocam. Artı 0 Eksi
scWt dedi: Nasıl ya? Bu oyun zaten bu yüzden bu kadar kötü çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Getireceğiz dediler getirmediler. Bu oyunu oynamak artık saçma. Herkes FIFA geçti hocam.