mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 26 Aralık 2023 #1 Merhaba eFootball 2024 indirdim oyunu açmak istedim ama 0xc000007b hatası alıyorum. çözümünü bilenler yardımcı olabilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023
Merhaba eFootball 2024 indirdim oyunu açmak istedim ama 0xc000007b hatası alıyorum. çözümünü bilenler yardımcı olabilirler mi?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.539 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #2 Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıda bağlantısını verdiğim videodaki adımları izleyerek rapor oluşturun ve paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Barış Can Çullu Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 mustafausul311 dedi: Merhaba eFootball 2024 indirdim oyunu açmak istedim ama 0xc000007b hatası alıyorum. Çözümünü bilenler yardımcı olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
mustafausul311 dedi: Merhaba eFootball 2024 indirdim oyunu açmak istedim ama 0xc000007b hatası alıyorum. Çözümünü bilenler yardımcı olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi?
KS KS mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 11 Şubat 2024 #4 Barış Can Çullu dedi: Aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Belgelerimdeki eFootball 24 save edit dosyasını komple silin tekrar oyuna giriş yapın bende öyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
Barış Can Çullu dedi: Aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Belgelerimdeki eFootball 24 save edit dosyasını komple silin tekrar oyuna giriş yapın bende öyle düzelmişti.
Barış Can Çullu Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 mustafausul311 dedi: Belgelerimdeki eFootball 24 save edit dosyasını komple silin tekrar oyuna giriş yapın bende öyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
mustafausul311 dedi: Belgelerimdeki eFootball 24 save edit dosyasını komple silin tekrar oyuna giriş yapın bende öyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
KS KS mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 12 Şubat 2024 #6 Barış Can Çullu dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bekliyorum cevaıbınızı. Artı 0 Eksi
Barış Can Çullu dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bekliyorum cevaıbınızı.
Barış Can Çullu Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #7 mustafausul311 dedi: Rica ederim bekliyorum cevaıbınızı. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, oyunu sildim tekrar yükledim yine olmuyor. Artı 0 Eksi
mustafausul311 dedi: Rica ederim bekliyorum cevaıbınızı. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı, oyunu sildim tekrar yükledim yine olmuyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 12 Şubat 2024 #8 Barış Can Çullu dedi: İşe yaramadı. Oyunu sildim tekrar yükledim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorsanız yeni bir konu açıp rapor paylaşacaksınız. Diğer konuda da belirttim fakat geri dönüş sağlamadınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyip rapor oluşturmak bu kadar zor olmaması gerek. Artı 0 Eksi
Barış Can Çullu dedi: İşe yaramadı. Oyunu sildim tekrar yükledim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorsanız yeni bir konu açıp rapor paylaşacaksınız. Diğer konuda da belirttim fakat geri dönüş sağlamadınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyip rapor oluşturmak bu kadar zor olmaması gerek.