eFootball 2024 hesabı çalındı

İşletim sistemi
Android

fstyle.amp

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İdeapad Gaming 3/Nvidia GEFORCE GTX 1650ti, Intel(R) Core(TM) i5-10300H, 16GB RAM
PES 2024 zamanlarında 3124 kollektif gücüne sahip hesabım çalındı. Bir süre uğraştım fakat çalan kişi epostaya kadar değiştirmiş. Bir şekilde hesabımı geri alabilir miyim?

(Değiştirilen ve değişen e-posta aklımda.)

Eğer ki hesabına para yatırdıysan ve bu play store gibi bir yerde yani kayıtlıysa bir şekil e football ile iletişime geçip çalındığını aslında senin olduğunu kanıtlarsın.

Eğer ki hesabına para yatırdıysan ve bu play store gibi bir yerde yani kayıtlıysa bir şekil e football ile iletişime geçip çalındığını aslında senin olduğunu kanıtlarsın.
Hocam adam Konami e-postasını değiştirmiş. Belki 1 tane kadro fotoğrafı vardır onun dışında kanıtım da yok. Yaklaşık 2 hafta önce oyuna tekrar başladım ama Play store ile giriş yapmayı denemedim, bir bakayım.

Hocam adam Konami e-postasını değiştirmiş. Belki 1 tane kadro fotoğrafı vardır onun dışında kanıtım da yok. Yaklaşık 2 hafta önce oyuna tekrar başladım ama Play store ile giriş yapmayı denemedim, bir bakayım.
Hocam geçmiş olsun Konami'ye destek mesajı atın bu arada vs atmak ister misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı