TTfT Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Hocam merhaba. Benim çok param yok. Bir gamepade Max 500(tanesine) verebilirim. 2 kişiyiz ve vs atmak için 2 tane kol alacağız. Galiba Xbox kolu lazım. En eskisinden bir kol galiba çakma (orijinal diyorlar ) Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bunu buldum. Windows 11 uyumlu demişler. İş görür mü yoksa başka bir önerdiğiniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Hocam merhaba. Benim çok param yok. Bir gamepade Max 500(tanesine) verebilirim. 2 kişiyiz ve vs atmak için 2 tane kol alacağız. Galiba Xbox kolu lazım. En eskisinden bir kol galiba çakma (orijinal diyorlar ) Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bunu buldum. Windows 11 uyumlu demişler. İş görür mü yoksa başka bir önerdiğiniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.969 Çözümler 6 4 Eylül 2024 #2 Ben de var iş görüyor.
TTfT Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Hiroo dedi: Ben de var iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eyvallah.