gokhank1 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz?
B BurakG0655 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 89 Çözümler 2 14 Ocak 2024 #2 Oynayamazsınız Artı 0 Eksi
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 Mobil ile PC sürümünü birlikte oynayamazsınız. Ancak sanırım konsol ile pc oynanabiliryordu. Artı 0 Eksi
7 742096 Attopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 96 Çözümler 1 14 Ocak 2024 #4 gokhank1 dedi: Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyanmaz Konami bu sorunu düzeltmedi diye biliyorum bir ara yapacağız demişlerdi ama. Artı 0 Eksi
gokhank1 dedi: Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyanmaz Konami bu sorunu düzeltmedi diye biliyorum bir ara yapacağız demişlerdi ama.
KS KS gokhank1 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #5 742096 dedi: Oyanmaz Konami bu sorunu düzeltmedi diye biliyorum bir ara yapacağız demişlerdi ama. Genişletmek için tıkla... KargaReis27 dedi: Mobil ile PC sürümünü birlikte oynayamazsınız. Ancak sanırım konsol ile pc oynanabiliryordu. Genişletmek için tıkla... BurakG0655 dedi: Oynayamazsınız Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim Artı 0 Eksi
742096 dedi: Oyanmaz Konami bu sorunu düzeltmedi diye biliyorum bir ara yapacağız demişlerdi ama. Genişletmek için tıkla... KargaReis27 dedi: Mobil ile PC sürümünü birlikte oynayamazsınız. Ancak sanırım konsol ile pc oynanabiliryordu. Genişletmek için tıkla... BurakG0655 dedi: Oynayamazsınız Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 21 Ocak 2024 #6 gokhank1 dedi: Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Efootball 2022 bile ilk çıktığında mobile ile PC birlikte oynayabilecek gibi söylentiler vardı ama hala olmadı galiba. Artı 0 Eksi
gokhank1 dedi: Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Efootball 2022 bile ilk çıktığında mobile ile PC birlikte oynayabilecek gibi söylentiler vardı ama hala olmadı galiba.
B Bbirkullanıcı Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #7 gokhank1 dedi: Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... PES 21'i bu nedenle bitirdiler ve sağlam kaynaklar oyun 23 sürümündeyken Konam'nin bu işi yapamadığı için iptal ettigini sızdırmışlardı. Kısaca bu şekilde. Artı 0 Eksi
gokhank1 dedi: Arkadaşla karşılıklı oynamak istiyoruz, onda PC var bende mobil. Karşılıklı oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... PES 21'i bu nedenle bitirdiler ve sağlam kaynaklar oyun 23 sürümündeyken Konam'nin bu işi yapamadığı için iptal ettigini sızdırmışlardı. Kısaca bu şekilde.