Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyunu yanlışlıkla sildim ve şu an tekrar indiriyorum. O kadroda çok emeğim var ve şu an üzülüyorum. Kadrom gider mi? Yoksa oyun inince kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. Oyunu yanlışlıkla sildim ve şu an tekrar indiriyorum. O kadroda çok emeğim var ve şu an üzülüyorum. Kadrom gider mi? Yoksa oyun inince kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Çözüm F F FelliX 24 Mart 2024 Efetrkr dedi: Xbox hesabı bağlı. Genişletmek için tıkla... Gitmemiştir. Oyuna girdiğinizde verileri aktar yapın.
Efetrkr dedi: Xbox hesabı bağlı. Genişletmek için tıkla... Gitmemiştir. Oyuna girdiğinizde verileri aktar yapın.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #11 Efetrkr dedi: Hocam siz de mi Xbox kullanıyorsunuz ? Eminsiniz değil mi? Teşekkürler. Bu arada kayıtlı veriler sekmesinde 4GB dosya var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben mobilden oynuyorum. Artı 0 Eksi
Efetrkr dedi: Hocam siz de mi Xbox kullanıyorsunuz ? Eminsiniz değil mi? Teşekkürler. Bu arada kayıtlı veriler sekmesinde 4GB dosya var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben mobilden oynuyorum.
KS KS Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 Sorun çözüldü ve kadrom geri geldi. Cevap yazan arkadaşlar teşekkürler. @FelliX hocam oynuyorsanız kadronuz kaçlık ? Son düzenleme: 24 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Sorun çözüldü ve kadrom geri geldi. Cevap yazan arkadaşlar teşekkürler. @FelliX hocam oynuyorsanız kadronuz kaçlık ?
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #13 Efetrkr dedi: Sorun çözüldü ve kadrom geri geldi. Cevap yazan arkadaşlar teşekkürler. @FelliX hocam oynuyorsanız kadronuz kaçlık? Genişletmek için tıkla... 3079'du yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
Efetrkr dedi: Sorun çözüldü ve kadrom geri geldi. Cevap yazan arkadaşlar teşekkürler. @FelliX hocam oynuyorsanız kadronuz kaçlık? Genişletmek için tıkla... 3079'du yanlış hatırlamıyorsam.