Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 582 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 eFootball 2025 Mobile de penaltıyı tahmin ediyorum kaleci atliyor ama bazen tutamıyor. Bu mümkün mü arkadaşlar? Yoksa bu bir bug mu? (Kaleci 98) Son düzenleme: 25 Mayıs 2025
eFootball 2025 Mobile de penaltıyı tahmin ediyorum kaleci atliyor ama bazen tutamıyor. Bu mümkün mü arkadaşlar? Yoksa bu bir bug mu? (Kaleci 98)
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 25 Mayıs 2025 #2 Quagmire dedi: eFootball 2025 Mobile de böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar? Yoksa bu bir bug mu? Genişletmek için tıkla... Kalecinin gücü ne adı ne bir bilgi vereydin bari bende çok yaşıyorum biraz eksiklik var kafalarında.
Quagmire dedi: eFootball 2025 Mobile de böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar? Yoksa bu bir bug mu? Genişletmek için tıkla... Kalecinin gücü ne adı ne bir bilgi vereydin bari bende çok yaşıyorum biraz eksiklik var kafalarında.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 582 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 LiXR dedi: Kalecinin gücü ne adı ne bir bilgi vereydin bari bende çok yaşıyorum biraz eksiklik var kafalarında. Genişletmek için tıkla... Kral konuda farkli yazmıştım ama moderatör düzeltmiş demek istediğim birkaç kez penalti atladi ama tutamadi
LiXR dedi: Kalecinin gücü ne adı ne bir bilgi vereydin bari bende çok yaşıyorum biraz eksiklik var kafalarında. Genişletmek için tıkla... Kral konuda farkli yazmıştım ama moderatör düzeltmiş demek istediğim birkaç kez penalti atladi ama tutamadi
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 25 Mayıs 2025 #4 Quagmire dedi: Kral konuda farkli yazmıştım ama moderatör düzeltmiş demek istediğim birkaç kez penalti atladi ama tutamadi. Genişletmek için tıkla... Sen penaltı yerini seçtin (kaleci) adamda seçti ve vurduğunda seçtiğin yere gitti anladığım kadarıyla daha yukarıyı seçerseniz yukarı atlar tutamaz ise şans.
Quagmire dedi: Kral konuda farkli yazmıştım ama moderatör düzeltmiş demek istediğim birkaç kez penalti atladi ama tutamadi. Genişletmek için tıkla... Sen penaltı yerini seçtin (kaleci) adamda seçti ve vurduğunda seçtiğin yere gitti anladığım kadarıyla daha yukarıyı seçerseniz yukarı atlar tutamaz ise şans.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.025 Makaleler 2 Çözümler 9 25 Mayıs 2025 #5 Quagmire dedi: Kral konuda farkli yazmıştım ama moderatör düzeltmiş demek istediğim birkaç kez penalti atladi ama tutamadi. Genişletmek için tıkla... Kalecinde penaltı tutma özelliği yoksa sol-sağ üste vurduğunda tutamaması normal.
Quagmire dedi: Kral konuda farkli yazmıştım ama moderatör düzeltmiş demek istediğim birkaç kez penalti atladi ama tutamadi. Genişletmek için tıkla... Kalecinde penaltı tutma özelliği yoksa sol-sağ üste vurduğunda tutamaması normal.