almanim Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Şöyle bir duyum aldım. Microsoft Store versiyonu ve PlayStation 4 birlikte eFootball 2025 oynayabilirmiş. Bu doğru mudur? Ona göre indireceğim çünkü arkadaşımda PC yok PS4 var.
Şöyle bir duyum aldım. Microsoft Store versiyonu ve PlayStation 4 birlikte eFootball 2025 oynayabilirmiş. Bu doğru mudur? Ona göre indireceğim çünkü arkadaşımda PC yok PS4 var.
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 PC versiyonu telefonla aynı değildi muhtemelen PS ile de aynı değildir.
almanim Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Griffithc dedi: PC versiyonu telefonla aynı değildi muhtemelen PS ile de aynı değildir. Genişletmek için tıkla... Yani bazıları var diyor bazıları yok diyor anlamadım. Ama PS versiyonu ve PC versiyonu çok benziyor hatta neredeyse aynı grafikler dahil olmak üzere.
Griffithc dedi: PC versiyonu telefonla aynı değildi muhtemelen PS ile de aynı değildir. Genişletmek için tıkla... Yani bazıları var diyor bazıları yok diyor anlamadım. Ama PS versiyonu ve PC versiyonu çok benziyor hatta neredeyse aynı grafikler dahil olmak üzere.