WayneR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 869 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #1 Bu sabah Steam’de görmüştüm sanki 8 saat yazıyordu çıkmasına. Konsollara be zaman gelecek? Microsoft Store’a mesela?
Bu sabah Steam’de görmüştüm sanki 8 saat yazıyordu çıkmasına. Konsollara be zaman gelecek? Microsoft Store’a mesela?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2021 #2 Hocam varsa 21 oynamaya devam edin daha iyi olacaktır .
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 30 Eylül 2021 #3 PS Store'da bugün gözüküyor ama belki Amerika'ya göre bir saat falandır. Tahminimce Steam ile aynı anda çıkar.
PS Store'da bugün gözüküyor ama belki Amerika'ya göre bir saat falandır. Tahminimce Steam ile aynı anda çıkar.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2021 #4 qelos dedi: PS Store'da bugün gözüküyor ama belki Amerika'ya göre bir saat falandır. Tahminimce Steam ile aynı anda çıkar. Eki Görüntüle 1177085 Genişletmek için tıkla... Steam'de çıktı zaten oynadım ben. Tam sürümden mi bahsediyorsunuz?
qelos dedi: PS Store'da bugün gözüküyor ama belki Amerika'ya göre bir saat falandır. Tahminimce Steam ile aynı anda çıkar. Eki Görüntüle 1177085 Genişletmek için tıkla... Steam'de çıktı zaten oynadım ben. Tam sürümden mi bahsediyorsunuz?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 30 Eylül 2021 #5 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Steam'de çıktı zaten oynadım ben. Tam sürümden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Amerika'da batı kıyısında saat daha sabah 5 belki gün ortalarına göre çıkar. Birkaç saate çıkar o zaman. UTC -7PDTWed, 5:00:58 pm
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Steam'de çıktı zaten oynadım ben. Tam sürümden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Amerika'da batı kıyısında saat daha sabah 5 belki gün ortalarına göre çıkar. Birkaç saate çıkar o zaman. UTC -7PDTWed, 5:00:58 pm
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #6 Hocam indirmeyin çok kötü, boşa vakit kaybı. Oynanış rezillik abidesi
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 30 Eylül 2021 #7 Ne zaman çıkacağı hakkında bilgim yok ancak çok uzun sürmez. Ek olarak gerçekten kötüymüş oyun. Ben indirme zahmetinde bile bulunmayacağım.
Ne zaman çıkacağı hakkında bilgim yok ancak çok uzun sürmez. Ek olarak gerçekten kötüymüş oyun. Ben indirme zahmetinde bile bulunmayacağım.
WayneR Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 869 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #8 Şu an elimde futbol oyunu olmadığı için oynamak istiyorum. Cidden o kadar kötü mü? Mobil oyun gibi mi? Analig olsun yeter, kariyer modu için oynarım.
Şu an elimde futbol oyunu olmadığı için oynamak istiyorum. Cidden o kadar kötü mü? Mobil oyun gibi mi? Analig olsun yeter, kariyer modu için oynarım.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #9 PS Store da çıkmış.
delininyıldızı Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Makaleler 4 Çözümler 6 Yer İstanbul 30 Eylül 2021 #10 WayneR dedi: Şu an elimde futbol oyunu olmadığı için oynamak istiyorum. Cidden o kadar kötü mü? Mobil oyun gibi mi? Analig olsun yeter, kariyer modu için oynarım. Genişletmek için tıkla... Hocam Pes 21'i 19.90 TL gibi bir fiyata almıştım. Şuanda da 20-30 TL bandındaki fiyatlarda bulabiliyorsunuz. Alın ve oynayın. 22 kadar berbat bir futbol oyunu görmedim. Eski nesil oyunlar bile daha kaliteli duruyor.
WayneR dedi: Şu an elimde futbol oyunu olmadığı için oynamak istiyorum. Cidden o kadar kötü mü? Mobil oyun gibi mi? Analig olsun yeter, kariyer modu için oynarım. Genişletmek için tıkla... Hocam Pes 21'i 19.90 TL gibi bir fiyata almıştım. Şuanda da 20-30 TL bandındaki fiyatlarda bulabiliyorsunuz. Alın ve oynayın. 22 kadar berbat bir futbol oyunu görmedim. Eski nesil oyunlar bile daha kaliteli duruyor.