Çözüldü eFootball 25'te yeşil kartlar nasıl çıkartılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu kartlar destansı kartlar. Bu kartları 100 eFootball parasıyla açabildiğin, sınırlı sürede oyuna gelen (rahatlıkla bulabilirsin, şu an bile vardır) mağazadan paket açarak 150/1 ihtimalle çıkarabilirsin.

Not: Bilgiyi düzelttim. Kusura bakmayın.
Bu kartlar destansı kartlar. Bu kartları 100 eFootball parasıyla açabildiğin, sınırlı sürede oyuna gelen (rahatlıkla bulabilirsin, şu an bile vardır) mağazadan paket açarak 150/1 ihtimalle çıkarabilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
Eki Görüntüle 2343317

Şu gördüğünüz yeşil kartlar oyunda nereden çıkartılıyor? Oyunda kimle oynasam herkeste bu kartlardan var. Bilen varsa paylaşabilir mi?
Bunlar destansı kartlar. 150 oyuncudan 3'ünün destansı olduğu paketten elde edebiliyorsun ama çıkarma oranı çok düşük.

Yanlış hatırlamıyorsam bu kartlara POTW (Player Of The Week) deniyor. Bu kartları 100 E-Football parasıyla açabildiğin, sınırlı sürede oyuna gelen (rahatlıkla bulabilirsin, şu an bile vardır) POTW paketlerinden çıkarabilirsin.
Yanlış bilgilendirme hocam, potw oyuncular full yeşil oluyor. Arkadaşın sorduğu ise destansı.

Bunlar destansı kartlar. 150 oyuncudan 3'ünün destansı olduğu paketten elde edebiliyorsun ama çıkarma oranı çok düşük.

Arada bedava şekilde de verilebiliyor.

Oyun pay to win olmuş o zaman. Bir adamın kadrosu sadece bu yeşil kartlardan ibaretti ve en az 104 105 seviye oyuncuları vardı.

Oyun pay to Win olmuş o zaman. Bir adamın kadrosu sadece bu yeşil kartlardan ibaretti ve en az 104 105 seviye oyuncuları vardı.

Öyle zaten, mobil halini 3 yıldır oynuyorum(bir ara bırakmıştım) ve sadece 3130 gücüm var.

Oyun pay to win olmuş o zaman. Bir adamın kadrosu sadece bu yeşil kartlardan ibaretti ve en az 104 105 seviye oyuncuları vardı.
Maalesef oyun PES'ten eFootball'a geçtiğinden beri p2w. PES'te en azından destansı kartlar daha kolay düşüyordu ve o kadar uçuk fark yoktu potwler arasında. Seneye herhalde 110 kartlar getirip suyunu çıkarıcaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı