eFootball Fernando Torres vs Neymar Jr

ErenD1

Femtopat
Daha fazla  
270 eFootball param var. Messi paketini almıştım.
1: İlk önce fernando torres mi almalıyım neymar jr mı?
2: Teklifler biteseye kadar ikisini de alabilir miyim?

Her gün girer ve etkinlikleri yaparsanız, etkinliklerden haftada 100 günlük girişten 50 coin alırsınız.
Bu hesaba göre süre bitmeden alabiliyorsunuz.

Son bi sorum var bu teklifler bitince daha iyi oyuncular gelir mi
Torres için 500 vermek mantıklı ama Neymar paketine 1800 vermenizi önermem.
O kadar coin biriktirebilien biriyseniz, çok güzel epic paketleri geliyor şansınızı orada deneyin.

Şu bilgisayar hâline bakınca bizim oyunu oynamadığımızı düşünmeye başlıyorum ya.
Sadece paket görüntüsü için neden öyle dediniz? Bu ekran mobilde farklı mı?

270 eFootball param var. Messi paketini almıştım.
1: İlk önce fernando torres mi almalıyım neymar jr mı?
2: Teklifler biteseye kadar ikisini de alabilir miyim?
Fernando torres 500 Efootbal parası olan mı? Bize fotoğraf atar mısın? Eğer bedava verilen 101 neymar ile 500 football parası olan torres'i karşılaştırıyorsan ikiside farklı mevkiler biri forvet biri sol kanat ama bence bedava neymar daha iyi. Ben aldım güçlendirme de bastım 101 oldu ama 101 Haaland veya 101 Mbappe kadar performans veremiyor.

Pcye konsol bağlayarak mı oynuyorsunuz yoksa klavye mousela mı ona göre pcye indiricem

Sadece paket görüntüsü için değil genel anlam da dedim, her konuda mobil berbat.

Yok 1800 Coin'e alınan 102 Neymar'ı diyor.

Pcye konsol bağlayarak mı oynuyorsunuz yoksa klavye mousela mı ona göre pcye indiricem
Kol bağlayarak oynuyorum, klavye ile rahat edeceğinizi sanmam rakipler kolay yener bence.

Eki Görüntüle 2394028
Her gün girer ve etkinlikleri yaparsanız, etkinliklerden haftada 100 günlük girişten 50 coin alırsınız.
Bu hesaba göre süre bitmeden alabiliyorsunuz.
Telefon mu bu? Her gün 50 coin almak çok iyi ya. Bilgisayar ve konsol ile oynayanlar haftada 2 kere pazartesi perşembe etkinlik gelirse ordan toplam 100 alıyor ve haftada her gün girerse 5. gün 50 token alıyoruz çok zor oluyo.

Telefon mu bu? Her gün 50 coin almak çok iyi ya. Bilgisayar ve konsol ile oynayanlar haftada 2 kere pazartesi perşembe etkinlik gelirse ordan toplam 100 alıyor ve haftada her gün girerse 5. gün 50 token alıyoruz çok zor oluyo.
Hayır bilgisayar, ben de sizin dediğini dedim aslında.
Her gün giren biri haftada 150 coin almış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…