eFootball hangi paket alınmalı?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, şu iki paket arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca Argentina Pack'deki Messi'yi alıp kadroya koysam kaçlık olur? Diğer Messi'yi alıp kadroya koysam kaç genlik olur? Kadroya koyduğumda hangisi daha yüksek gene sahip olursa onu alacağım. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

IMG_1994.jpeg
IMG_1995.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam üstteki Messi paketini alabilirsiniz ve senin kadronun gücüne göre yükselir kadron iyise Messi'yi çıkarıp yükseltirseniz 100-110 arasında olur

Son düzenleme:
Hocam oyunu aktif oynuyorum kesinlikle üstteki Argentina paket Messi alınmalı çünkü çok daha iyi hatta oyunun en iyi Messi kartları arasında ilk 3 e girer kadroya konulduğu zaman eğer düzgün fullerseniz ve iyi bir teknik direktörünüz varsa 106 oluyor.

Hocam şansınıza güveniyorsanız üstteki Messi paketini alabilirsiniz veya riske girmek istemiyorsanız alttaki Messi'yi alın ve senin kadronun gücüne göre yükselir kadron iyise alttaki Messi 98-105 arası olabilir. Üstteki Messi'yi çıkarıp yükseltirseniz 100-110 arasında olur
Hocam şans ile alakalı bir durum yok ki niye öyle bir şey dediniz?

Son düzenleme:
Hocam oyunu aktif oynuyorum kesinlikle üstteki Argentina paket Messi alınmalı çünkü çok daha iyi kadroya konulduğu zaman eğer düzgün fullerseniz ve iyi bir teknik direktörünüz varsa 105 oluyor.

Hocam şans ile alakası yok ki niye öyle bir şey dediniz?

Hocam oyunu aktif oynuyorum kesinlikle üstteki Argentina paket Messi alınmalı çünkü çok daha iyi hatta oyunun en iyi Messi kartları arasında ilk 3 e girer kadroya konulduğu zaman eğer düzgün fullerseniz ve iyi bir teknik direktörünüz varsa 105 oluyor.

Hocam şans ile alakalı bir durum yok ki niye öyle bir şey dediniz?
doğru dediniz hocam düzelttim

Hocam üstteki Messi paketini alabilirsiniz veya alttaki Messi'yi alın ve senin kadronun gücüne göre yükselir kadron iyise alttaki Messi 98-105 arası olabilir. Üstteki Messi'yi çıkarıp yükseltirseniz 100-110 arasında olur

Mesajınızda yine hata var hocam üstteki paket çıkartılabilir bir şey değil orada bulunan bütün oyuncuları almış oluyorsunuz full Arjantin ilk 11 oyuncuları o paket
tamamdır hocam

Çok teşekkür ederim hocamlar, ayrıca iyi teknik direktörden kastınız nedir? Yani Argentina Pack'seki teknik direktörü kadroya koyup fullesem 106 olur mu? Not: Kadrom 3079 KG

Çok teşekkür ederim hocamlar, ayrıca iyi teknik direktörden kastınız nedir? Yani argentina pack'seki teknik direktörü kadroya koyup fullesem 106 olur mu? Not: Kadrom 3079 kg.

Kanka şahsen ben 106 da kullanmıyorum Messi'yi çünkü 106 yapmak için falso ve hız gibi özellikleri kısıp ofansif farkındalığı yükseltmen gerekiyor bu sefer duran top kullanma ve hızı çok düşük oluyor.

O yüzden tavsiyem dengeli bir şekilde oyun şekline göre yükselt 106 olacağına 105 olsun ama özellikleri daha iyi olsun ben öyle yapıyorum şahsen. (her zaman genel derecenin yüksek olması iyi olmuyor)

Teknik direktör soruna gelecek olursam şöyle diyeyim hangi oyun taktiğinde oynuyorsan örneğin "top çevirme veya hızlı kontra" gibi mesela hızlı kontra oynuyorsun diyelim bu taktiği en yüksek olan teknik direktörü alırsan o zaman bütün kadroda ki oyunculardan tam verim alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı