lyzia Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 eFootball oynamak için gamepad alacağım. Kaliteli veya uzun ömürlü olmasına gerek yok. Uygun fiyatlı olsun yeter. Bütçem var. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
eFootball oynamak için gamepad alacağım. Kaliteli veya uzun ömürlü olmasına gerek yok. Uygun fiyatlı olsun yeter. Bütçem var.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.150 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 4 Ocak 2025 #2 lyzia dedi: eFootball oynamak için gamepad alacağım. Kaliteli veya uzun ömürlü olmasına gerek yok. Uygun fiyatlı olsun yeter. Bütçem var. Genişletmek için tıkla... LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
lyzia dedi: eFootball oynamak için gamepad alacağım. Kaliteli veya uzun ömürlü olmasına gerek yok. Uygun fiyatlı olsun yeter. Bütçem var. Genişletmek için tıkla... LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
A ABalinX Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 7 5700 Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Yani PC'den oynuyorsan Logitech marka gamepadleri tavsiye ederim. FC 25 oynuyorum gayet memlunum. fercklenn dedi: LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Vatan yerine Amazon daha uygun fiyatlı olur bence.
Yani PC'den oynuyorsan Logitech marka gamepadleri tavsiye ederim. FC 25 oynuyorum gayet memlunum. fercklenn dedi: LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Vatan yerine Amazon daha uygun fiyatlı olur bence.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.150 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 4 Ocak 2025 #4 ABalinX dedi: Yani PC'den oynuyorsan Logitech marka gamepadleri tavsiye ederim. FC 25 oynuyorum gayet memlunum. Vatan yerine Amazon daha uygun fiyatlı olur bence. Genişletmek için tıkla... 10 Lira fark var hocam. (PTTAVM) Amazon da aynı fiyat.
ABalinX dedi: Yani PC'den oynuyorsan Logitech marka gamepadleri tavsiye ederim. FC 25 oynuyorum gayet memlunum. Vatan yerine Amazon daha uygun fiyatlı olur bence. Genişletmek için tıkla... 10 Lira fark var hocam. (PTTAVM) Amazon da aynı fiyat.
A ABalinX Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 7 5700 Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Gerçi amazona baktım zam gelmiş. fercklenn dedi: 10 lira fark var hocam. (PttAVM) Amazon da aynı fiyat. Genişletmek için tıkla... Çok ucuza almşım 1 ay önce çok artımış.
Gerçi amazona baktım zam gelmiş. fercklenn dedi: 10 lira fark var hocam. (PttAVM) Amazon da aynı fiyat. Genişletmek için tıkla... Çok ucuza almşım 1 ay önce çok artımış.