eFootball için Logitech F710 iyi midir?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek

Monster Pusat var çatır çatır oynatıyor programada gerek yok.

Pc ye tak çalıştır şeklinde çalışıyor. Kullanıyorum iyidir, kronik drift sorunu var diyorlar ama ben sorun yaşamadım. 100 yıllık gözüktüpğne bakma dualshock 4 den daha iyidir.

Monster Pusat var çatır çatır oynatıyor programada gerek yok.
Monster markasını kalitesiz siwtch ve malzeme kullanmalarından dolayı tavsiye etmiyoruz.

Ergonomisi rezalettir, 30 dakikadan sonra parmaklarınızın felç kalma ihtimali var. Önermem.

Monster düşmanlığı ile alıp veremediğiniz nedir gayet iyi testlerine bakabilirsiniz inidirimde yakalarsanız 1200 TL düşüyor bu fiyata ne alabilirsiniz?

Monster düşmanlığı ile alıp veremediğiniz nedir gayet iyi testlerine bakabilirsiniz inidirimde yakalarsanız 1200 TL düşüyor bu fiyata ne alabilirsiniz?
Bu mevzuyu bende anlamadım kral. Diğer ürünlerini bilmem de Pusat Clutch fiyatı bandında taş gibi gamepad. F710 külüstüründen her türlü daha kullanışlı ve ergonomik.

Değil, 20 dakikadan sonra elinizi çok fazla terletiyor. Malzeme kalitesi bayağı kötü.

Forumda ölü bölgelerle ilgili bir konu vardı, herkes monster alınmaz vesaire yazmıştı, o yüzden dedim

Hocam pek bir şey beklemiyorum. 2 pes atacağım kapatacağım. Benim elim her türlü terliyor zaten. Tak-çalıştır mı bu ?

Direkt Xbox olarak algılıyor zaten.

Forumda ölü bölgelerle ilgili bir konu vardı, herkes Monster alınmaz vesaire yazmıştı, o yüzden dedim.

Xbox ile aynı kalitede ölü bölge xboxtada vardır demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…