eFootball için Logitech F710 iyi midir?

Hocam pek bir şey beklemiyorum. 2 pes atacağım kapatacağım. Benim elim her türlü terliyor zaten. Tak-çalıştır mı bu ?
2 pes için 600 lira vermek size kalmış. Hemen bozulacağını, malzeme kalitesinin ve tuş hissiyatının çok kötü olduğunu bilerek alabilirsiniz.

Forumda ölü bölgelerle ilgili bir konu vardı, herkes monster alınmaz vesaire yazmıştı, o yüzden dedim
'Monster Markası kalitesiz switch kullanıyor' demişsiniz, hangi ürününü kullandınız da bu kanıya vardınız?

Peki 600TL ye ne önerirsiniz ?

Dual shock alma. PC'den oynadığım için bilmiyorum ama duruma göre DS4 programını indirmen gerekebilir marka fark etmeksizin. Monster Pusat al diyen arkadaş olmuş Monster Pusat bildiğim kadarıyla ebatları daha küçük ayrıca Logitech'in güvenirliğiyle Monster'ın güvenirliği karşılaştırılamaz. Masaüstü bilgisayar adı altında millete kazık fiyattan iteleyen Monster, laptoplarda kronik sıkıntılı olan Monster gamepad konusunda hiç güven vermedi. F710 çok daha kült ve klasik bir kol, Xbox ve PS kolunun ardından en çok tercih edilen o. Ne yapacağınızı anladınız.
Monster Pusat var çatır çatır oynatıyor programada gerek yok.

Kullanmadım ama kullanılan sensörler şu ürünlerde de kullanılmış: PixArt PMW3325 Optik Sensör Mouse Fiyatları - Epey bu ürünlerin kalitesi ortada
5000 TL'ye almıyorsun ki ürünü ben 2-3 ay önce Monster'in mağazasından 750 TL'ye mause aldım. Gayet memnunum. + tarafı ise garantiden olumlu sonuç almanız çok kolay. Türkiye'de mağazaları olmasından dolayı bugün garantiye ürün yolluyorsunuz, yarın sıfırıyla değişim sağlıyorlar. Sırf teknik servisi için bile ekipmanda Monster tercih ederim (Laptoplarını kesinlikle tavsiye etmiyorum).

Güvenirlik demişsinde ben hiç Logitech'in üründe bir sıkıntı olunca yeni ürün gönderdiğini görmedim Monster hak ediyor bir sıkıntı oldu mu desteği süper.

Güvenirlik demişsinde ben hiç Logitech'in üründe bir sıkıntı olunca yeni ürün gönderdiğini görmedim Monster hak ediyor bir sıkıntı oldu mu desteği süper.
Pusat gamepadimde öyle çok sorun yoktu, LB tuşunda hafif hissizlik vardı sadece, 1. gün garantiye gönderdim 2. gün sıfırıyla değiştirip teslim ettiler.

sarı siteden garantili f710 alabilirsiniz 800 tl gibi rakamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…