EFootball kadro değeri ne kadar eder?

Percival Eddy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Kadrom ortalama kaç para eder onu öğrenmek istiyorum. Kadroma dair her bilgi fotoğraflarda mevcuttur. Blue Lock serisinin tamamı mevcuttur sormak isteyenler için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250607-174424.jpg
    Screenshot_20250607-174424.jpg
    228,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20250607-174458.jpg
    Screenshot_20250607-174458.jpg
    228,7 KB · Görüntüleme: 59
Hocam modrici ne kadara çıkardınız bir de nasıl kart iyi mi?

Hocam forvetinizin ofansif farkındalığı ve bitiriciliği iyise çok iyi uzun top atıyor garanti gol diyebilirim. Kart biraz yavaş top sürmesi çok iyi değil kontra oyunda işe yaramaz ama top çevirmede ben çok beğendim. İlginç bir şekilde defansı çok iyi guardiola ile orta sahayı ele geçirdi. Şutları çok iyi değil. Bu arada 900 golda 10 çekiliş yaptım direkt çıktı.

Pes hesapları maalesef ucuz oluyor.
Tahmini ne kadar eder reis

Hocam forvetinizin ofansif farkındalığı ve bitiriciliği iyise çok iyi uzun top atıyor garanti gol diyebilirim. Kart biraz yavaş top sürmesi çok iyi değil kontra oyunda işe yaramaz ama top çevirmede ben çok beğendim. İlginç bir şekilde defansı çok iyi guardiola ile orta sahayı ele geçirdi. Şutları çok iyi değil. Bu arada 900 golda 10 çekiliş yaptım direkt çıktı.
Hocam santrafor olarak david villa, batistuta, owen, Osimhen var ve hızlı kontra atak oynuyorum o zaman gitmez gibi.

Herkese merhaba, arkadaşlar. Kadrom ortalama kaç para eder onu öğrenmek istiyorum. Kadroma dair her bilgi fotoğraflarda mevcuttur. Blue Lock serisinin tamamı mevcuttur sormak isteyenler için.

Savunma hattının neredeyse tamamı ücretsiz.
Forvet hattı güzel.
Orta saha da iyi.
Tahminimce 500-600 arası satılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı