eFootball kadro tavsiyesi

ibrahim2626

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Son zamanlarda e futbol oynamaya başladım ve kadromu güçlendirmek için yardıma ihtiyacım var. Ve genel olarak yani ofansifbir tarzda oynamayı seviyorum.

Özellikle dikkat etmem gereken oyuncu pozisyonları ve taktikler hakkında önerilerinizi bekliyorum. Hangi oyuncuları almalıyım? Takımımda hangi alanlarda zayıf noktalar var? Her öneriye açığım!

birde
Merhaba arkadaşlar.

Son zamanlarda e futbol oynamaya başladım ve kadromu güçlendirmek için yardıma ihtiyacım var. Ve genel olarak yani ofansifbir tarzda oynamayı seviyorum.

Özellikle dikkat etmem gereken oyuncu pozisyonları ve taktikler hakkında önerilerinizi bekliyorum. Hangi oyuncuları almalıyım? Takımımda hangi alanlarda zayıf noktalar var? Her öneriye açığım!
bu hesab kaç tl eder

birde
Merhaba arkadaşlar.

bu hesab kaç tl eder

Dosya Ekleri

• e  (1).jpg
    e (1).jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 62
  • e  (2).jpg
    e (2).jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle zaten hücumcu ve boşluklu bir dizilişe sahipsin ona rağmen defansif orta sahada yanlış görmüyorsam guardiola var dos seçerken ön libero oyun tarzına sahip olmasına dikkat et hücum anlamında bir şey diyemem zaman geçtikçe yeni kartlar çıkarıp geliştirirsin

bu hesab kaç tl eder
Etmez, 10 tl veriyorum istersen alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı