eFootball klavye ve fareyi görmüyor

AguyWithApan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 ryzen 5 5600x 32 gb ddr4 ram
Meslek
Öğrenci
eFootball indirdim ama oyunu açınca oyun kolu düğmeleri ile yönlendirmeler var. Klavyenin enter tuşu, ok tuşarı ve ESC tuşu ile menüde geziliyor ama çoğu şeye basamıyorum. Oyun klavye değil de oyun kolu modunda. Oyuna girince de böyle çok alakasız tuşlara basmam gerekiyor pas için falan ve ayarlardan bunu değişmek için bakıyorum ama sadece bir oyun kolu düzenleme ekranı var. Yani klavyede a tuşunu b yapmak gibi çalım atmanın tuşunu bir şeyden bir şeye geçirmek gibi şeyler için var bu menü. Bunu nasıl klavyeye alabilirim?

eFootball indirdim ama oyunu açınca oyun kolu düğmeleri ile yönlendirmeler var. Klavyenin enter tuşu, ok tuşarı ve ESC tuşu ile menüde geziliyor ama çoğu şeye basamıyorum. Oyun klavye değil de oyun kolu modunda. Oyuna girince de böyle çok alakasız tuşlara basmam gerekiyor pas için falan ve ayarlardan bunu değişmek için bakıyorum ama sadece bir oyun kolu düzenleme ekranı var. Yani klavyede a tuşunu b yapmak gibi çalım atmanın tuşunu bir şeyden bir şeye geçirmek gibi şeyler için var bu menü. Bunu nasıl klavyeye alabilirim?

EFootball'u klavye ile oynayacağım diyorsanız bunlara katlanmanız gerek ayrıca EFootball'u indirdikten sonra gelen eFootball setting kısmından bunları ayarlayabilme olanağınız var galiba ama emin değilim yani oyun içinden değil oyunun dosya kısmındaki settings App'inden deneyebilirsiniz ancak istediğiniz her şeyi yapın eFootball veya EA FC gibi oyunları klavye veya mouseyla oynamak çok sıkıntılı ve zor en temizi gamepad, ucuz falan da olsa çalışmasa da yine halledilir. Eğer klavye mouse ile rahat oynanacak futbol oyunu arıyorsanız size Football Manager öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı