I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 16 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar mobilden oynuyorum ve kol bağlamak istiyorum. Kolu telefona Bluetooth ile bağladım ancak oyunda işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Arkadaşlar mobilden oynuyorum ve kol bağlamak istiyorum. Kolu telefona Bluetooth ile bağladım ancak oyunda işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.358 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 imsena dedi: Arkadaşlar mobilden oynuyorum ve kol bağlamak istiyorum. Kolu telefona Bluetooth ile bağladım ancak oyunda işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunun mobilde kol desteği var mı emin misiniz bundan? Diğer oyunlarda çalışıyor mu mesela kol? Artı 0 Eksi
imsena dedi: Arkadaşlar mobilden oynuyorum ve kol bağlamak istiyorum. Kolu telefona Bluetooth ile bağladım ancak oyunda işe yaramıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunun mobilde kol desteği var mı emin misiniz bundan? Diğer oyunlarda çalışıyor mu mesela kol?
KS KS I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 16 Eylül 2023 #3 chaturanga dedi: Oyunun mobilde kol desteği var mı emin misiniz bundan? Diğer oyunlarda çalışıyor mu mesela kol? Genişletmek için tıkla... Gamepad desteği olan oyunlarda otomatik algılıyor ancak bulmadım mobil sürümünde sanırım resmi olarak yok. Artı 0 Eksi
chaturanga dedi: Oyunun mobilde kol desteği var mı emin misiniz bundan? Diğer oyunlarda çalışıyor mu mesela kol? Genişletmek için tıkla... Gamepad desteği olan oyunlarda otomatik algılıyor ancak bulmadım mobil sürümünde sanırım resmi olarak yok.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.358 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 imsena dedi: Gamepad desteği olan oyunlarda otomatik algılıyor ancak bulmadım mobil sürümünde sanırım resmi olarak yok. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda çalışıyorsa o zaman oyunda destek yok demektir büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
imsena dedi: Gamepad desteği olan oyunlarda otomatik algılıyor ancak bulmadım mobil sürümünde sanırım resmi olarak yok. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda çalışıyorsa o zaman oyunda destek yok demektir büyük ihtimalle.