Çözüldü eFootball Mobile hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
Oyuna girerken c_najm_0027 hatası alıyorum. Ön belleği temizledim tekrar girdim düzeldi ama bugün yine oldu bunu nasıl düzeltebilirim? Her gün her gün önbelleği temizleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam diğer cihazdan ben değil arkadaşım oynuyor o yüzden iki cihazdan giriyorum.

Şimdi arkadaşım oyunda değilken girebilirim değil mi?
Eğer arkadaşın kendi cihazından giriş yapmışsa senin de giriş yapman gerek. önbellek temizlemeye gerek yok, Normal Konami ID kısmından (oyunun açılış kısmından üç çizgi> veri bağla) hesabı bağlarsın. Eğer sen hesabına kendi cihazından giriş yapmışsan da onun aynı şeyi yapması gerek.
Hocam hesaba iki farklı cihazdan girmeyin. Bir cihazı bağlayın, diğer cihazdan girmek için bir daha oturum açmak gerekiyor üç çizgili yerden.
2 cihazda var bu hesap bir cihazda açıkken mi diğerinden giremiyoruz yoksa hiç mi giremem?
Bir cihazda açıkken diğer cihazda girersen bu hatayı alırsın.

Hocam hesaba iki farklı cihazdan girmeyin. Bir cihazı bağlayın, diğer cihazdan girmek için bir daha oturum açmak gerekiyor üç çizgili yerden.

Hocam diğer cihazdan ben değil arkadaşım oynuyor o yüzden iki cihazdan giriyorum.

Eğer arkadaşın kendi cihazından giriş yapmışsa senin de giriş yapman gerek. önbellek temizlemeye gerek yok, Normal Konami ID kısmından (oyunun açılış kısmından üç çizgi> veri bağla) hesabı bağlarsın. Eğer sen hesabına kendi cihazından giriş yapmışsan da onun aynı şeyi yapması gerek.

Çözüm
Eğer arkadaşın kendi cihazından giriş yapmışsa senin de giriş yapman gerek. Önbellek temizlemeye gerek yok, normal Konami ID kısmından (oyunun açılış kısmından üç çizgi> veri bağla) hesabı bağlarsın. Eğer sen hesabına kendi cihazından giriş yapmışsan da onun aynı şeyi yapması gerek.

Ben şu an hesaba girdim zaten ama oyunu açmıyor yani o oyunu kapatınca mı girebilirim yoksa ikimizden birisi Konami ID'den komple mi çıkmalı.

Şu an hesaba girdiysen sıkıntı yok. Ancak o arkadaşın oyunu oynamak isteyip hesaba giriş yaparsa senin yeniden giriş yapman gerekir. Konami ID'yi silmesine de gerek yok aslında. Oyuna girmese(ya da girmeye çalışmasa yeter.) Arkadaşın dediğim adımları uygulayıp eğer hesaba girerse senin de aynı şeyleri yapıp bir daha girmen gerek. Ancak ayda 10 defa veri aktarma sınırı var. O yüzden sık şekilde giriş yapmayın hesaplara.

Şu an hesaba girdiysen sıkıntı yok. Ancak o arkadaşın oyunu oynamak isteyip hesaba giriş yaparsa senin yeniden giriş yapman gerekir. Konami ID'yi silmesine de gerek yok aslında. Oyuna girmese(ya da girmeye çalışmasa yeter.) Arkadaşın dediğim adımları uygulayıp eğer hesaba girerse senin de aynı şeyleri yapıp bir daha girmen gerek. Ancak ayda 10 defa veri aktarma sınırı var. O yüzden sık şekilde giriş yapmayın hesaplara.

Şu an hesaptayım ama oyun açılmıyor o hatayı veriyor yardımın için teşekkürler adamsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı