Sadece merak ettiğim için soruyorum. Bu pes draft mükemmel bir şeydi. Neden kaldırdılar? Kariyer modu falan da vardı galiba. Şimdi yeni çıkan eFootball 2025'te bu özellikler kaldırılmış. Oyun mobil versiyonlara göre tasarlanmış gibi.
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Bu pes draft mükemmel bir şeydi. Neden kaldırdılar? Kariyer modu falan da vardı galiba. Şimdi yeni çıkan eFootball 2025'te bu özellikler kaldırılmış. Oyun mobil versiyonlara göre tasarlanmış gibi.
Hayır yanlış bilgi veriyorsunuz oyuna girdiğinizde özgün var oradan kol bağlayıp 2 kişi oynayabiliyorsunuz biz oynadık çünkü.Sadece pes draft değil, oyunda single arkadaşınla maç yapma bile kalktı. Illa bi online gerektiriyor bu da 2 tane cihaz gerektiriyor. Yani tek cihazdan oyun oynayamıyorsun. Işte bu yüzden FIFA.
Oyunda ne varsa çıkardılar sadece Online kaldı. Bu oyunu free to play yapacakları için öyle bıraktılar. Bari oyunda parayla satın alsaydık bedava sürümde kilitli olsaydı ama yapmadılar. Full Online odak yapıyor bu oyunu Konami. Bir ara DLC ile gelecek diye bir söylenti çıkmıştı eFootball 2022 zamanında. Ama sonuç? Gelmedi.
Fotoğraf atabilir misin?Hayır yanlış bilgi veriyorsunuz oyuna girdiğinizde özgün var oradan kol bağlayıp 2 kişi oynayabiliyorsunuz biz oynadık çünkü.
Fotoğraf atabilir misin?
direk bu videoya bakabilirsin.
Benim demek istediğim bu değildi. Single Player dedim. Bu modu oynamak için Online gerekiyor. Ama örneğin PES 21'de internetin olmasa bile oynayabiliyorsun.
Ben de oynamıştım diye hatırlıyorum. İnternetsiz miydi onu hiç hatırlamıyorum ama.Zaten internet bağlantısı olmadan da girebiliyorsun deneyebilirsin istersen. çünkü biz oynadık arkadaşlarla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.