eFootball pas geçmiyor

İşletim sistemi
Android
Makaleler
3
Daha fazla  
O kadar para yatırdım o kadar zamanı mı ayırdım. Ama bu oyun beni deli ediyor. Oyuncuyla verkaç yapacağım boşluk kollayan kaka verip geri çekiliyor. Boşluk kollayanlarin amacı Full ileri olması lazım ama yaptığı tek şey verip geri çekilmek. Örnek olarak topu kostice veriyorum, kostice yaklaşıp pas opsiyonuna kimse gelmiyor. Baskı sistemiyle değil yakından takip et diyorsun defansdan çıkamıyorsun. Kac aydır böyle. Yağ gibi aksin istiyorum daha kötüye gidiyor. Yok mu çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ver kaç yapmak için analogu 2 kere ileri itersen pas attıktan hemen sonra pası atan adam ileri koşuyor onu kullanabilirsin ben çok kullanıyorum zaten o sistem olmadan hiçbişe yapılmıyor oyunda.

Ver kaç yapmak için analogu 2 kere ileri itersen pas attıktan hemen sonra pası atan adam ileri koşuyor onu kullanabilirsin ben çok kullanıyorum zaten o sistem olmadan hiçbişe yapılmıyor oyunda.
Zaten öyle yapıyorum ki. Ama örnek olarak kaka o kadar sacma yere gidiyor ki benim atagim çöp oluyor. 23te tek paslar çok işe yarıyordu. Şimdi kafası esene göre pas geçiriyor. O kadar saçma ki...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı