QuiedKadir Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 RAM 16gb Ekran kartı Rtx 3060 Anakart A520M İşlemci R5 5500 Arkadaşlar eFootball adlı oyunda Online etkinliklerde rakip bulmuyor ve şu hatayı alıyorum. VPN vs açık değil yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 214122.png 88,2 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar eFootball adlı oyunda Online etkinliklerde rakip bulmuyor ve şu hatayı alıyorum. VPN vs açık değil yardımcı olur musunuz?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Ban mı yedin hangi modda deniyorsun ben sorunsuz oynadım Online. Artı 0 Eksi
KS KS QuiedKadir Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 MehmetWezon dedi: Ban mı yedin hangi modda deniyorsun ben sorunsuz oynadım Online. Genişletmek için tıkla... Hayır ban yemedim oynadığım etkinlik 50 MC veren etkinlikler ama çok çok zor rakip buluyor. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Ban mı yedin hangi modda deniyorsun ben sorunsuz oynadım Online. Genişletmek için tıkla... Hayır ban yemedim oynadığım etkinlik 50 MC veren etkinlikler ama çok çok zor rakip buluyor.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 QuiedKadir dedi: Hayır ban yemedim oynadığım etkinlik 50 MC veren etkinlikler ama çok çok zor rakip buluyor. Genişletmek için tıkla... Normal eskisi gibi oyuncusu kalmadı bende iptal ediyorum farklı modlarla oynuyorum FC 25 geçeceğim yakında. Artı 0 Eksi
QuiedKadir dedi: Hayır ban yemedim oynadığım etkinlik 50 MC veren etkinlikler ama çok çok zor rakip buluyor. Genişletmek için tıkla... Normal eskisi gibi oyuncusu kalmadı bende iptal ediyorum farklı modlarla oynuyorum FC 25 geçeceğim yakında.
KS KS QuiedKadir Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 MehmetWezon dedi: Normal eskisi gibi oyuncusu kalmadı bende iptal ediyorum farklı modlarla oynuyorum FC 25 geçeceğim yakında. Genişletmek için tıkla... Bende FC 25 var da futbol aşığı olarak iki oyunuda oynuyorum ama bu oyun cok cok kötü ya. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Normal eskisi gibi oyuncusu kalmadı bende iptal ediyorum farklı modlarla oynuyorum FC 25 geçeceğim yakında. Genişletmek için tıkla... Bende FC 25 var da futbol aşığı olarak iki oyunuda oynuyorum ama bu oyun cok cok kötü ya.