eFootball PES 2020 tam ekran olmuyor

Krakenzz

Kilopat
Katılım
5 Mayıs 2019
Mesajlar
339
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ayarlardan değiştirmeyi seçtim. Yaptığım şey 1440x900 8:5 ancak tam ekran olmuyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Monitörüm de 1440X900.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Altta ve üstte siyah boşluklar kalıyor 1440x900 yapınca. Bahsettiğiniz sorun bu. Eski monitörümdeyken bende de oluyordu, PES oyununa özel bir sıkıntı gibi duruyor. İnternette aynı çözünürlükte aynı sorunu yaşayan çok kişi var. 8:5 değil de 16:10 yapsa büyük ihtimal sorun çözülecek.

Çözüm ekran çözünürlüğünü 1366x768 yapmak.

Linkini de bırakayım: PES 2012 İLGİNÇ EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİ ? (ÇÖZÜLDÜ) » Sayfa 1 - 1

Sizin konunuzun aynısından burada da açılmış: PES 2016 Tam Ekran Olmuyor - Technopat Sosyal
 
Altta ve üstte siyah boşluklar kalıyor 1440x900 yapınca. Bahsettiğiniz sorun bu. Eski monitörümdeyken bende de oluyordu, PES oyununa özel bir sıkıntı gibi duruyor. İnternette aynı çözünürlükte aynı sorunu yaşayan çok kişi var. Kısaca sorun 1440x900 olmasında, bunu seçince siyah boşluklar oluşuyor.

Çözüm ekran çözünürlüğünü 1366x768 yapmak.

Linkini de bırakayım: PES 2012 İLGİNÇ EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİ ? (ÇÖZÜLDÜ) » Sayfa 1 - 1

Sizin konunuzun aynısından burada da açılmış: PES 2016 Tam Ekran Olmuyor - Technopat Sosyal
arkadaş tam ekran olmuyor yazmış bende alt+enter yaz olur dedim :d
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı