sswenzyy Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Kuzenimle tek bilgisayardan 2 kişi vs atmak istiyoruz. 2 oyun kolunu da bilgisayara bağlarsak oynayabilir miyiz?
Kuzenimle tek bilgisayardan 2 kişi vs atmak istiyoruz. 2 oyun kolunu da bilgisayara bağlarsak oynayabilir miyiz?
fenerbahçe19 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #2 Olur kollar USB mi? fenerbahçe19 dedi: Olur kollar USB mi? Genişletmek için tıkla... USB olmadan da olur ama.
Olur kollar USB mi? fenerbahçe19 dedi: Olur kollar USB mi? Genişletmek için tıkla... USB olmadan da olur ama.
sswenzyy Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #3 fenerbahçe19 dedi: Olur kollar USB mi? USB olmadan da olur ama. Genişletmek için tıkla... Değil hocam kablolu.
fenerbahçe19 dedi: Olur kollar USB mi? USB olmadan da olur ama. Genişletmek için tıkla... Değil hocam kablolu.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 13 Ağustos 2025 #4 sswenzyy dedi: Kuzenimle tek bilgisayardan 2 kişi vs atmak istiyoruz. 2 oyun kolunu da bilgisayara bağlarsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum.
sswenzyy dedi: Kuzenimle tek bilgisayardan 2 kişi vs atmak istiyoruz. 2 oyun kolunu da bilgisayara bağlarsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum.
pc_ustasi Picopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #5 sswenzyy dedi: Kuzenimle tek bilgisayardan 2 kişi vs atmak istiyoruz. 2 oyun kolunu da bilgisayara bağlarsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... evet neden olmasın zaten oyunun amacı bu. 2 farklı aygıt algılıyor.
sswenzyy dedi: Kuzenimle tek bilgisayardan 2 kişi vs atmak istiyoruz. 2 oyun kolunu da bilgisayara bağlarsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... evet neden olmasın zaten oyunun amacı bu. 2 farklı aygıt algılıyor.