eFootball™ 2023 çıktı

RuzyGar

Hectopat
Daha fazla  
Selam, PES 2023 çıkmış, Steam sürümü güncellenmiş fakat Türkiye lisansı yok ama offline takım sayısı artmış. Çoğunlukla eFootball 2022 gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, PES 2023 çıkmış, Steam sürümü güncellenmiş fakat Türkiye lisansı yok ama offline takım sayısı artmış. Çoğunlukla eFootball 2022 gibi.

PES 2013'ün en kötü hali bile daha çok sarıyor kanka PES 2023 2022'nin ikizi gibi.

Ya bence eFootball güzel oldu ama insanlar gereksiz gergin. Oyun adı PES iken bile 30-40 liradan çıkarken FIFA 300TL ile başlıyordu. Ayrıca bedava oyuna göre bence gayet güzel.

PES 2013'ün en kötü hali bile daha çok sarıyor kanka PES 2023 2022'nin ikizi gibi.
PES 2013 o grafiklerle, o sistem gereksinimleriyle bile FİFA'yı gözü kapalı ezer.Hani ne kadar PES 2013'den sonra FİFA iyi olmaya başlasada PES 2013 gerçeği var.

2022 1.0 güncellemesi ile grafikleri biraz düzeltmişlerdi. O güncellemeden kıyasla 2023 1.0 için herhangi bir grafik geliştirmesi fark etmedim. Atmosfer zaten bitik, zombi seyirciler 5 fps olarak tribünlerde bir şeyler yapmaya devam ediyorlar... Oynanış biraz daha kararlı ve oynanabilir olmuş , o kadar.
2020'de 2 yıl hazırlanacağız dediklerinde çok umutlanmıştım. Çıkardıkları felaketin üstünden bir sene daha geçti ama hala çok da düzelen bir şey yok.

Şimdi Mbappe ile santra sonrası kaleye düz koşarak gol atabiliyorum, futbolcu çalımları da hayatımda görmediğim bir hızda gerçekleşiyor. Kısacası Konami bizi arcade FIFA'ya mahkum etti.

Süper Lig'in lisansı gitmiş . FIFA bu sene gümbür gümbür geliyor.
O fiyatı sıkıntı FİFA'nın ama Allah'tan Xbox Gamepass var.
Hocam ama şu abanarak orta sahadan gol atmasından bahsetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…