eFootball vs EA FC 24

Oynamayı bilmeyenlere veya botlarla oynamışsındir. Online klasmanım iyi maçlar golsüz veya 1,2 golle bitiyor genelde.

FIFA'da da eskisi gibi çok gol atamıyorsun eğer KDB tarzı üstün pas atan oyuncuların yoksa. KDB'ye bir tane skill vermişler adam 70 metreden pas atıyor vallahi.

Saçma sapan konuşma. Pes tekler her türlü.

Son düzenleme:
İkisini de daha az önce oynadım.

FIFA kesinlikle daha iyi. Pes hani bizim türklere göre gerçekçidir ya bu da çok saçma. Pes'te ara pas hop atak ara pas atak bu döngüde bir oyun. FIFA'da mesela 1 maç önce 2-1 yendim ama sonraki adamdan 10 yedim ciddi 10 gol kadrosu benden daha kötüydü. Pes abartılmış bir balon zaten. Ücretsiz olmasa alınacak bir oyun değil ücretsiz olması bile onu iyi kılmıyor. Bizim türko kesimi maalesef pes13 kanzi nostalji anlarsın ya hani diye diye pes serisini göklere çıkardılar. PES 2013 belki iyi olabilir (oda modlarla mod olmasa oynanmaz) ama o sene yanlış hatırlamıyorsam FIFA 13 daha çok sattı PES 2013'ten dünyada. eFootball 24 ise 23'e aşırı benziyor. Çok ama çok ufak değişiklikler var. Oyun pahalı diye kötü diyemeyiz. Ülkenin ekonomik durumu ortada. Yabancı ülkelerde fiyatı normal oyun fiyatında. Kısaca EA FC 24 > eFootball 2024.

@anifraxe hocama kesinlikle katılıyorum.

PES 2021 yamalı oyna hepsinden daha iyi.

Katılıyorum sözüm sadece kariyer modu oynayanlara eğer kariyer modu oynuyorsanız PES 2021 yaması kurun mis gibi hatta 100 TL'ye falan 3.lig yamaları Türkçe spikerli bir mod vardı oda çok güzel pes beni bayıyor diyorsanız FIFA'ya yama atın yeni oyun almayın.

Burada paylaşmak yasak mı bilmiyorum ben bedavaya çok güzel bir yama kullanıyorum. 2.Lig yok ama Türkçe spiker, Stadlar, yüzler vs var. Burak Yazıcı diye birine ait eline sağlık gerçekten çok güzel bir yama.

eFootball 2024 bedava. Ama EA FC 24 1200 TL. Yani bence PES kazanır burada. Çünkü ben ufak tefek farklara 1200 TL verecek adam tanımıyorum. Anlamsız.
Ufak tefek fark mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…