eFootball vs EA FC 24

PES kontrolleri bile sıkıntılı, oyuncu kendi kendine iş yapıyor, bu arada forza nfs'den daha arcade bir oyun.
Aynen kanka EA FC 2024 e bakınca buz pistinde top süren, arcade haller özellikle akrobatik hareketler ve kapalı havası olan bir saha görüyorum. Duygusallıkla ne ilgisi var. ( <3 pes 2021)

Aynen kanka bu çok iyi ayrıca yüzleri vs de guncelliyorlar. Ornegin arda güler gerçek gibi oynuyor bilek hareketleri vs olsun.

katılıyorum

peste el bile yok

katılıyorum

peste el bile yok
Hocam zevk meselesi diyeceğim de lütfen lisansi animasyonları ayrıntılı hareketleri bir yere bırakın. Fifa o kadar yapay duruyor ki saha olsun, oyuncular olsun, havasi olsun, paslarin oyuncuların buz patenin de gibi gitmesi olsun, sutlarin, akrobotik hareketlerin abartılmış olması olsun. Pes 2021 gercek hayata en yakın oyundur.

Lisansı animasyonları bir kenara bırakınca ne kalıyor geriye? FIFA'ya yapay diyorsun pes robotların maç yaptığı bir futbol oyunu gibi duruyor çünkü oyuncuların koşması, hareketleri vs robot gibi hep aynı hareketleri yapıyorlar o yüzden asıl yapay duran pes. Grafik konusunda da FIFA şu an pesten daha iyi. Online modundan, kariyer modundan hiç bahsetmiyorum bile. FIFA'nın sahasını havasını vs. eleştirmişsin ama FIFA atmosfer olarak ve ara sahnelerde Pes'e fark atar. Zaten aktif oyuncu sayıları da bunu daha iyi kanıtlıyor. PES 2017'dan sonra bozdu FIFA'yla yarışamadı ellerinde sadece oyuncu yüzleri kaldı onu da kaybeder yakında. Konami oyunu bedava yaparak FIFA ile artık rekabet edemediklerini bir nevi tescilledi zaten. Çünkü artık Fifa varken Pes'i kimse satın almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…