egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #1 Bu konu hakkında herhangi bir açıklama vs. var mı? Mobil ile maç atmak istiyorum mesela ama oyun çapraz platform olmadığından izin vermiyor.
Bu konu hakkında herhangi bir açıklama vs. var mı? Mobil ile maç atmak istiyorum mesela ama oyun çapraz platform olmadığından izin vermiyor.
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #2 Hayır maalesef EFootball'da çapraz platform yok Olduğunuz platform ile oynarsınız.
egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #3 Salazerj dedi: Hayır maalesef EFootball'da çapraz platform yok olduğunuz platform ile oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da işte gelmez mi bir gün?
Salazerj dedi: Hayır maalesef EFootball'da çapraz platform yok olduğunuz platform ile oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da işte gelmez mi bir gün?
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #4 egwmen dedi: Biliyorum da işte gelmez mi bir gün? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle gelmez.
egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #5 Salazerj dedi: Büyük ihtimalle gelmez. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun cevap alamazsam çözüm işaretlerim.
Salazerj dedi: Büyük ihtimalle gelmez. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun cevap alamazsam çözüm işaretlerim.
MrKasarPeyniri Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #6 Valla hocam geleceğini söylediler diye hatırlıyorum ama şu an var da olabilir bilmiyorum bazı kaynaklar var diyo bazı kaynaklar yok diyo siz bi bakın bence
Valla hocam geleceğini söylediler diye hatırlıyorum ama şu an var da olabilir bilmiyorum bazı kaynaklar var diyo bazı kaynaklar yok diyo siz bi bakın bence