yıldızi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:02 #1 Merhaba. Game Center'a bağladım yanlışlıkla. Onu nasıl kaldırabilirim? Bilginiz var mı?
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.557 Makaleler 12 Çözümler 42 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Cuma 15:14 #2 Ayarlardan baglantılara girip kaldırabilirsin. Oyun ayarlarından olmuyorsa Game Center'ın ayarlarına bak.
Ayarlardan baglantılara girip kaldırabilirsin. Oyun ayarlarından olmuyorsa Game Center'ın ayarlarına bak.
yıldızi Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:37 #3 Mando9098 dedi: Ayarlardan baglantılara girip kaldırabilirsin. Oyun ayarlarından olmuyorsa game Center'ın ayarlarına bak. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar zaten ilk akla gelen denedim öyle bir seçenek bulamadım zaten game Center ayarlarını hiç görmedim.
Mando9098 dedi: Ayarlardan baglantılara girip kaldırabilirsin. Oyun ayarlarından olmuyorsa game Center'ın ayarlarına bak. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar zaten ilk akla gelen denedim öyle bir seçenek bulamadım zaten game Center ayarlarını hiç görmedim.